Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna Parcul Copilăriei „Vis de iarnă“ s-a deschis

ro

11 Dec, 2023 09:20 1541 Marime text
Administrația Publică Locală Cumpăna, alături de cumpăneni și prieteni din localitățile vecine, au sărbătorit cu bucurie în această seară deschiderea Parcului Copilăriei “Vis de Iarnă”, un eveniment așteptat cu nerăbdare de către comunitatea constănțeană. Acest parc de iarnă aduce o serie de atracții specifice târgurilor de Crăciun, iar în premieră în comuna Cumpăna, bucuria principală este oferită de un PATINOAR.
 
Prin participarea numeroasă a locuitorilor comunei și a vizitatorilor putem spune că evenimentul de deschidere din această seară a fost un real succes. Cei prezenți s-au bucurat de spectacolul oferit de Ansamblurile reunite ale comunei Cumpăna: Ansamblul “Boboceii Cumpenei”, Ansamblul “Mugurașii Cumpenei” și Ansamblul “ Româncuța” care au prezentat colinde și obiceiuri tradiționale sărbătorilor de iarnă, aducând o atmosferă festivă și plină de bucurie.
 
Cei mici au fost extrem de încântați de întâlnirea specială cu Moș Crăciun, ce a adus o mare încântare și zâmbete pe fețele lor. Acesta a oferit bomboane tuturor și a avut ocazia să afle ce își dorește fiecare, promițând că în seara de Ajun nu va uita de dorințele acestora și vor găsi sub brad cele mai alese cadouri.
Casuțele frumos ornate din parc au oferit o varietate de bucate tradiționale de iarnă, satisfăcând gusturile și preferințele tuturor participanților. Atmosfera caldă și prietenoasă a creat o bucurie imensă pentru toată lumea prezentă, indiferent de vârstă.
 
Parcul Copilăriei “Vis de Iarnă” din comuna Cumpăna este un loc minunat pentru a petrece timpul liber în această perioadă a anului. Aici, vizitatorii pot să se bucure de patinaj pe gheață, să încerce din bucatele alese specifice acestei perioade, comercializate în căsuțele de iarnă și să se bucure de atmosfera festivă. Parcul va fi deschis până pe 7 ianuarie 2024, oferind o oportunitate excelentă pentru a crea amintiri frumoase alături de familie și prieteni.
 
 Prețul accesului pe gheață pentru o oră jumătate este 15 lei, iar închirierea patinelor 15 lei. Elevii Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” vor beneficia gratuit de o sesiune de patinaj, în mod organizat, cu clasa.


 
„Acest parc a devenit realitate datorită unui parteneriat public-privat, de aceea suntem recunoscători și mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment! Suntem încântați să vedem că a fost primit cu atât de mult entuziasm și bucurie. Vă invităm pe toți să vizitați Parcul de Iarnă din comuna noastră și să vă bucurați de toate atracțiile pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră”, a transmis administrați din Cumpăna.

Citește și

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii