Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna organizează o serbare câmpenească de 1 Mai 2022!

ro

29 Apr, 2022 16:56 1896 Marime text
            

1 Mai este o sărbătoare a muncii, o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor. Este o sărbătoare a celor ce muncesc și aici se includ toți cei care consideră că fac acest lucru.
           
Faptul că este preluată în unanimitate de alte naţiuni europene face ca poporul nostru să se manifeste nu numai în creaţiile ce-i aparţin exclusiv, ci şi în modul în care asimilează motivele de mare circulaţie.

Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna are deosebita plăcere de a invita locuitorii din comună și nu numai la o serbarea câmpenească, ce va avea loc în ziua de 1 Mai 2022.

Începând cu ora 12.00 va debuta evenimentul în spatele sălii de sport „Elena Frincu”, str. Strajei nr. 87 ( pe terenul alăturat parcului) unde vor sărbători alături de artiștii comunei Cumpăna, membrii Ansamblurilor Foclorice “Mugurașii Cumpenei”, ”Româncuța”, Ansamblul de Dansuri Turcești ”Kardelen”, Trupa “All in One Dance” și Trupa „ Fresh” a Centrului de Plasament Delfinul.

Pe scena amplasată în aer liber vor evolua și soliștii vocali: Lucian Costea, Adriana Ivanciu, Valentin Dumitru, Jan Nițu, Teodor Mihai, Ștefania Luzinschi, Câmpanu Cătălin, Elena Iordan.

Prezentatori:  Ștefania Luzinschi și Cătălin Câmpanu.
 
Muzică de petrecere, grătarele cu mititei și voia bună se vor menține pe durata întregii zile.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii