Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna Locuitorii comunei, în anotimpul iubirii. Spectacol extraordinar de Dragobete

ro

25 Feb, 2024 11:19 619 Marime text
  • Pentru aproape 3 ore, studenții de la Facultatea de Arte UOC, specializările Actorie, Canto și Coregrafie, au pus în scenă un regal artistic, ce a reușit să umple inimile tuturor cu iubire
Locuitorii comunei Cumpăna, cât și prieteni ai acestora, au participat în seara de Dragobete la o adevărată sărbătoare a dragostei! Un spectacol organizat “Din Iubire, Pentru Iubire”, de Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, cu sprijinul Facultății de Arte a Universității “Ovidius” din Constanța.


 
Pentru aproape 3 ore, studenții de la Facultatea de Arte UOC, specializările Actorie, Canto și Coregrafie, au pus în scenă un regal artistic, ce a reușit să umple inimile tuturor cu iubire. Efortului acestora, li s-au alăturat artiștii comunei Cumpăna, soliști vocali și dansatori ai ansamblurilor folclorice din localitate.
 
„Mulțumim doamnei prof.univ.dr. Daniela VITCU, decanul Facultății de Arte a Universității „Ovidiusˮ Constanța că a răspuns afirmativ invitației noastre și cu această ocazie. În același timp, felicităm pentru interpretarea de excepție, pe doamna Lect. univ. dr. Liliana CORNILĂ, doamna profesor Ana-Maria ZOTA și pe domnul asist. univ. drd. Ionuț DULGHERIU, cât și studenții: Bianca ILIE, Camelia CHILARIU, Mara CARAIVAN, Cristina GHEORGHE, Cristina PETRICĂ, Raluca PLEȘCA, Georgiana TAMAȘ, Nicoleta BUIRENCU, Alina CONSTANTIN, Andra BARANGĂ și Ionuț ȚURLEA.
 

Totodată, prețuim contribuția valoroasă a artiștilor comunei Cumpăna, a membrilor ansamblurilor folclorice “Mugurașii Cumpenei” și “Româncuța”, coordonate de domnul coregraf Constantin OLTEANU, a doamnei Diana CIOBĂNEL, a domnișoarelor Denisa BORDEA, Ștefania LUZINSCHI, Elena IORDAN, Cristiana SLUJITORU, Andreea SCURTU și a domnului Cătălin CÂMPANU.
 
Mulțumim tuturor celor implicați în reușita acestui eveniment!
 
„Astăzi, de Dragobete, când spiritul iubirii se simte peste tot, vă doresc ca inima să vă fie plină de iubire, să vă înmugurească în suflet speranța și încrederea, să aveți parte de sănătate, clipe de fericire, linişte și pace sufletească alături de cei dragi. Iubiți și vă bucurați de primăvara înnoitoare, tulburătoare și parfumată, care se pregăteşte să sosească, păstrând şi promovând ceea ce ne definește ca români: Credința, Speranța și Iubirea. La mulți și fericiți ani!”, a transmis doamna primar, Mariana Gâju.



Citește și:

Știri ConstanțaEveniment artistic special de Dragobete, la Cumpăna. “Din Iubire, Pentru Iubire”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii