Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice unitățile de învățământ din comună

ro

20 Feb, 2024 17:00 883 Marime text
  • Valoarea contractului este de 89.860 lei
 
Primăria Cumpăna, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, care vizează furnizarea de material didactice în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Cumpăna, județul Constanța”.
 
Conform platformei SEAP, sunt două loturi care vizează echipamente didactice pentru cabinete, sala de sport și laborator, precum și materiale pentru ateierul practică alimentație publică. Valoarea contractului este de 89.860 lei.
 
Atribuirea vizează doar lotul 2, contractul fiind semnat pe 19 februarie 2024. Firma câștigătoare este Drugon International SRL.
 

Despre Drugon International SRL


 
Conform termene.ro, Drugon International SRL are ca obiect de activitate „fabricarea de mobilă n.c.a.”, are sediul în Cumpăna, județul Constanța, pe strada Tractorului nr. 2 și este funcțională din 2006. Spiridon Dragomir apare și ca asociat unic, dar și ca administrator.
 


Conform sursei citate, el mai este prezent în firma radiată Verene Impex SRL – Slobozia.
 
Anul fiscal 2022 a însemnat producerea unui profit de 8.398 de lei, o cifră de afaceri de 590.465 de lei și 6 angajați în medie.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
DGASPC Constanța face o achiziție în cadrul proiectului „Închiderea Centrului de Plasament Delfinul”. Ce firme și-au adjudecat contractul? (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sandu 22 Feb, 2024 08:51 firma de mobila este cea care ii lucreaza acasa primaritei scara in casa