Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna, județul Constanța, acțiune de ecologizare în localitate

ro

17 Sep, 2023 11:12 1716 Marime text
Primăria Cumpăna, județul Constanța anunță că s-a alăturat campaniei „Let's Do It, Romania!” și pe 16 septembrie la o acțiune de ecoloziare pe raza localității.

„Cumpăna se alătură campaniei „Let's Do It, Romania!”

Ca de fiecare dată, primăria comunei Cumpăna, în colaborare cu Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" și sprijiniți de societatea de Salubrizare și Gospodărire Comunală din localitate au participat sâmbătă,16 septembrie 2023, la Ziua de Curățenie Natională - „Let's Do It, Romania!”



Cei peste 50 de voluntari au colectat în cadrul acestei activități, aproximativ 1000 Kg deșeu menajer și 250 kg deșeu reciclabil de pe teritoriul administrativ al comunei Cumpăna.

Acest proiect are ca scop, pe lângă curăţarea arealelor naturale cu ajutorul voluntarilor, să îi responsabilizeze pe cetăţeni şi să devină conştienţi de impactul pe care îl au aceste actiuni asupra mediului pe termen lung.



Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, le mulțumește elevilor liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu, sportivilor legitimați la CS Victoria Cumpăna și tuturor voluntarilor care au participat la această acțiune menită să protejeze mediul înconjurător.

Doar împreună vom reuși să păstrăm comuna curată!”, au transmis reprezentanții administrației locale din Cumpăna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii