Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna, anunț important despre un nou amplu proiect de modernizare a străzilor din comună

ro

20 Jan, 2023 10:06 1326 Marime text
Primăria Cumpăna a publicat pe pagina sa un anunț în atenția locuitorului de pe mai multe străzi din localitate, cu privire la investiția realizată pentru modernizarea acestora.

De altfel, este vorba de locuitorii de pe străzile Semănătoarei, Brazdei (tronson 1+2), Trifoiului, Coliliei, Dafinului, Plopilor, Unirii, Zefirului, Brizei, Aleea Brizei, Prelungirea Tractorului, Prelungirea Soarelui , George Coșbuc, George Bacovia, Aleea Curcubeului, Mihai Viteazu, Dorului, Pescarușului, Pelicanului, Izvorului, Aleea Arcului, Arcului, Egretei, Nuferilor , Brotăcei, Traian, Petru Rareș, Prelungirea Florilor, Ghiocel, Aleea Ciocirliei, Habitat.
La data de 13.12.2022, a fost semnat Contractul de finanţare pentru investiţia, ”Modernizare străzi în comuna Cumpăna judeţul Constanţa – 7,2 km“
 
În luna februarie 2023, urmează susţinerea licitaţiei pentru contractarea execuţiei asfaltării acestor străzi.
Vă rugăm, în regim de urgenţă, să efectuaţi lucrările de racordare la utilităţi, existente pe aceste străzi, respectiv:
  •  Branșarea la reţeaua de apă potabilă,
  •  Racordare la reţeaua de canalizare,
  •  Branșarea la reţeaua de gaze.
 
Legat de un alt proiect important, Primăria Cumpăna face următoarele precizări:
 
- Proiectul „Extindere și modernizare parte carosabilă D.N. 39E” se află în derulare, fiind avizat studiul de fezabilitate. Urmează etapa de pregatire a documentației pentru procedura de licitație, proiectare și execuție de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
 
- Proiectul “Nod rutier Cumpăna A4 - D.N. 39E” are documentația completă în vederea publicării în luna ianuarie 2023 pentru procedura de licitație proiectare și execuție de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
 
- Prin adresa nr. 1108, din 17.01.2023 către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța se solicită sistematizarea intersecției dintre D.N. 39E și Prelungirea Meșterul Manole, din Mun. Constanța, pentru a asigura desfășurarea unui trafic rutier fluent și în deplină siguranță.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii