Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:30 18 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna a premiat gimnastele care au participat la Cupa Ghimbav

ro

25 Mar, 2021 00:00 1383 Marime text
  • Primăria Cumpăna a premiat gimnastele care au participat la Cupa Ghimbav, pentru rezultatele excelente
 
Gimnastele clubului sportiv Victoria Cumpăna au fost premiate pentru rezultatele excelente obținute la Cupa Ghimbav. De asemenea, edilul Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a prezentat și echipa de luptători din Cumpăna, care va participa la Campionatul Național și la Cupa României de lupte.
 
 
„Avem bucuria de a vă anunța încă o victorie a gimnastelor noastre de aur, gimnastele Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, gimnastele comunei Cumpăna.
 
În data de 13-14 martei 2021, la Ghimbav s-a desfășurat ultima competiție pregătitoare înaintea Campionatului Național de Gimnastică Ritmică. Cupa Ghimbav s-a numit. Au participat 13 gimnaste ale comunei Cumpăna, dintre care 7 au fost campioane, obținând nouă medalii – cinci de aur, două de bronz și două de argint. Vreau să vă spun, dragele noastre, că voi sunteți ambasadoarele comunei Cumpăna. Însă, lângă voi, vă anunț dragi locuitori, că mai avem alți campioni, deși sunt în devenire, pentru că este vorba de copiii înscriși, legitimați ai Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, de la secția de lupte. De data aceasta vorbim de lupte libere și lupte greco-romane, unde domnul profesor antrenor, domnul Vicol Vasile i-a însoțit pe acești tineri, în număr de 11, la trei turnee de calificare. Acestea nu sunt concursuri cum sunt cele de la gimnastică, însp urmează să aibă loc Cupa României, unde ei vor participa. Vor participa atât pentru Campionatul Național de Lupte, dar și Cupa României.
 
Le rostesc cu tot sufletul și cu tot dragul numele acestor tineri, care au participat: U15 ani – la Târgu Mureș, unde Somantu Cristian a participat la U23, la Târgoviște, și la juniori la Constanța. Marin Isabela este deja calificată alături de colegii săi Somantu Cristian, Adam Andrei, Taber Alina, Urcil Tudor, Prodan Gabriela, Iancău Bianca, Prodan Marian, Catană Andrei, Istrate Daniel și Somantu Lucian, alături de Găilean Răzvan. Aceștia sunt cei 11 tineri. Le dorim din tot sufletul să aibă succes, în momentul în care vor participa la campionatul național și Cupa României”, a transmis edilul Cumpenei, Mariana Gâju.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii