Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța modifică proiectul oportunității de vânzare a unui teren de pe strada Samuel Micu Klein

ro

26 Sep, 2023 13:08 987 Marime text
Pe 28 septembrie 2023, consilierii locali municipali din Constanța se întrunesc în ședință ordinare, unde mai multe proiecte se află pe ordinea de zi a întrunirii.
 
Pe ordinea dezi a ședinței se află și Proiect de hotărâre nr. 397/2023 pentru modificarea HCL nr. 576/2022 privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului în suprafață de 145 mp, situat în municipiul Constanța, str. Samuel Micu Klein nr. 47B, proprietatea privată a municipiului Constanța.


 
Conform proiectului regăsit în secțiunea „Documente” se specific modificarea articolului 1 din HCL 576 din 2022 cu următorul cuprins: „Art.1(1) Se aprobă oportunitatea vânzării prin licitație publică a terenului în suprafață de 142 mp, situate în municipiul Constanța, strada Samuel Micu Klein nr. 47B, proprietate private a municipiului Constanța, identificat conform planului de amplasaemnt și delimitare a imobilului anexă care face parte integrantă din prezenta hotărâre”.
 
Modificările la oportunitatea de vânzare fac referire la modificarea numărului străzii, fiind vorba de actualizarea documentației cadastrale privind schimbarea adresei din nr. 47 și 47A în 47B.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Primăria Constanța vrea să delege mai multe terenuri către Confort Urban. Iată de ce (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii