Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:56 19 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța cumpără dronă profesională cu decolare și aterizare verticală pentru lucrări fotogrammetrice

ro

17 Feb, 2021 09:07 1333 Marime text


Primăria Constanța va achiziționa o dronă profesională cu decolare și aterizare verticală pentru lucrări fotogrammetrice, cu software planificare și procesare inclus.
 
Valoarea estimată este de 127.745,00 lei fără TVA
 
Durata contractului este de o lună de zile de la data semnării și înregistrării contractului de prestări servicii de către ambele părți.
 
Valabilitate ofertă: 30 de zile.

 
Condiții participare sunt următoarele: cu respectarea prezentului anunț și a caietului de sarcini nr. 16591/27.01.2021. Prestatorul va trebui să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul prezentei achizitii, prin prezentarea certificatului constatator (copie lizibilă ce poartă mențiunea conform cu originalul) emis de Registrul Național al Registrului Comerțului sau, pentru persoanele juridice străine, documente echivalente, emise in conformitate cu legislația aplicabilă în țara de rezidență, prin care se dovedește forma de înregistrare ca persoană fizică/juridică (copie lizibila cu mentiunea conform cu originalul). Informațiile din oferta tehnica depusa trebuie să permită identificarea cu uşurință a corespondenței cu specificațiile minime, precum şi cu toate cerințele impuse.
 
Criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”
 
Termen limită primire oferte este 22.02.2021 ora: 23:59

 
Ofertanții pot solicita clarificări anterior depunerii ofertelor, pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro. Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: mircea.ciocanel@primaria-constanta.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii