Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa, autoritate contractantă PUZ-ul Baba Novac, întocmit de firma care a… „râvnit“ la Catedrala Mântuirii Neamului

ro

09 May, 2016 00:00 7045 Marime text

 
La începutul anului, Primăria Constanţa anunţa că este dispusă să plătească 48.000 de lei unui operator economic pentru servicii de proiectare în vederea elaborării unui plan urbanistic zonal. Municipalitatea intenţionează să elaboreze un PUZ pentru zona Baba Novac. Mai precis, pentru zona delimitată de străzile Baba Novac, prelungirea străzii Barbu Ştefănescu Delavrancea, strada Constantin Brâncuşi, strada Bujoreni, strada Horia Georgescu şi Cimitirul Municipal. Zona ce face obiectul documentaţiei de urbanism PUZ Baba Novac, în suprafaţă de 65 de hectare, se află în intravilanul municipiului Constanţa.


 
Miercurea trecută, municipalitatea a semnat contractul de prestări servicii nr. 42797/18.03.2016, în urma evaluării ofertelor depuse în scopul achiziţiei serviciului de proiectare pentru elaborarea PUZ-ului Baba Novac. SC Mina - M - Com SRL este ofertantul declarat câştigător, iar valoarea contractului este de 38.400 de lei, fără TVA.
 
Firma nu este la prima colaborare cu o unitate administrativ-teritorială din judeţul Constanţa. În anul 2012, în asociere cu SC Cornel & Cornel Topoexim SRL, s-a ocupat de actualizarea PUG-ului şi a regulamentului local de urbanism aferent pentru oraşul Ovidiu, contra sumei de 212.000 de lei fără TVA. În anul 2011, aceeaşi echipă presta servicii de actualizare a Planului Urbanistic General al municipiului Medgidia, pentru suma de 296.100 de lei.


 
Cât despre firma declarată câştigătoare, Mina -M - Com SRL, aceasta a fost înfiinţată în anul 1992, în capitală. Unic asociat şi administrator este Valer Crişan, născut în 1951, în Bucureşti. Firma se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legată de acestea“. Potrivit propriului site, firma a participat la concursul de arhitectură pentru proiectul privind construcţia Catedralei Mântuirii Neamului, fără a fi declarată însă câştigătoare. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii