Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa achiziţionează serviciu de expertiză tehnică pentru două imobile din municipiu

ro

02 Sep, 2019 12:58 1286 Marime text
Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința publicului demararea procedurii de consultare a pieței pentru achiziționarea serviciului de expertiză tehnică extrajudiciară privind studierea din punct de vedere urbanistic a două imobile situate în municipiul Constanța, strada Tabla Buții.

Obiectul achiziţiei constă în studierea din punct de vedere urbanistic în conformitate cu reglementările urbanistice aprobate a două imobile situate în municipiul Constanța, zona Faleză Nord, str. Tabla Buții, în suprafață de aproximativ 100 metri pătraţi fiecare.

Primăria Municipiului Constanța va pune la dispoziția expertului documentațiile de urbanism aprobate. Expertul tehnic trebuie să facă dovada acreditării RUR. Durata contractului este de 30 de zile de la data semnării de către părți a contractului de prestări servicii.

Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate a serviciului având ca obiect expertiza tehnică extrajudiciară pentru imobilele descrise mai sus. Data limită de transmitere de oferte de preț este 04.09.2019, ora 16:00, iar data limită de consultare este 05.09.2019.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate, cu respectarea celor precizate mai sus, la adresa de email urbanism@primaria-constanta.ro. 

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Ofertă de preț pentru elaborare expetiză tehnică extrajudiciară în domeniul urbanismului."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii