Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a stabilit câștigătorii finanțărilor nerambursabile pentru proiecte culturale (document)

ro

15 Jul, 2019 00:00 2580 Marime text
În urma derulării procedurii de evaluare și selecție a proiectelor depuse și a raportului final al procedurii și în conformitate cu prevederile Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța, au fost stabiliți câștigătorii proiectelor finanțate de Primăria Constanța, în ordinea punctajelor obținute.
 
Astfel, Ghiuvelechian Clara PFA a primit o finanțare de 230.000 de lei pentru proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, Asociația Art Society Center va organiza Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța 2019, cu o finanțare din bugetul municipal de 230.000 de lei. Și anul acesta, Asociația Culturală Georgiana Rusu va organiza „Sunset Sea-mphpony 2019” - finanțarea este de 250.000 de lei -, iar evenimentul „Filme în aer liber” primește o finanțare de 233.861.27 de lei și va fi organizat de Asociația Culturală Metropolis.
 
Totodată, în urma derulării procedurii de evaluare și selecție a ofertelor depuse și a raportului final al procedurii, a fost desemnată câștigătoare oferta care aparține Asociației „Colorăm Zâmbete” în vederea organizării și derulării evenimentului „Festivalul Verii 2019”.
 
Cu toate că au obținut minimul de 60 de puncte, potrivit regulamentului, și au fost declarate admise, proiectul depus de Rusu I. Georgiana PFA și cel al Fundației „Metamorphosis” a Universității „Ovidius” din Constanța nu mai pot fi finanțate, deoarece bugetul alocat pentru proiectele culturale a fost epuizat (vezi secțiunea „Documente”).
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii