Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa a lansat un chestionar privind dezvoltarea turismului cultural în Bazinul Mării Negre

ro

23 Sep, 2019 00:00 1877 Marime text

Primăria Municipiului Constanţa implementează proiectul „Dezvoltarea unui turism cultural sustenabil în Bazinul Mării Negre - CULTOUR-BSB”, în parteneriat cu Bulgaria, Georgia, Ucraina şi Turcia. Unul dintre rezultatele proiectului va fi o platformă online pentru promovarea turismului transfrontalier.

În calitate de potenţial beneficiar (turist), municipalitatea invită constănţenii să completeze un chestionar, care va reprezenta un studiu aferent definitivării platformei susmenţionate.

Cei interesaţi trebuie să răspundă la 20 de întrebări legate de perioada alocată călătoriilor, formele de turism preferate, anotimpul favorit pentru călătorii, instrumente online folosite pentru a planifica vacanţele sau călătoriile, destinaţii sau a rute turistice, experienţele neplăcute sau inconvenientele din timpul utilizării website-urilor/portalurilor/platformelor de turism, punctele tari pe care România le-ar putea exploata pentru a atrage mai mulţi turişti, 5 locaţii/atracţii de la nivelul Regiunii Sud-Est a României recomandate pentru a fi vizitate/explorate etc.

Chestionarul poarte fi studiat AICI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii