Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Cumpăna „Suntem siguri că și dumneavoastră, la fel ca și noi, doriți să avem o comună curată în adevăratul sens al cuvântului”

ro

12 Apr, 2022 09:49 1468 Marime text
Societatea de Salubrizare și Gospodărie Cumpăna a desfășurat sâmbătă, 9 aprilie 2022, o actiune de igienizare și strângere a gunoaielor de pe terenurile situate la marginea comunei.
 
„Revenim cu rugămintea adresată locuitorilor comunei Cumpăna de a nu arunca gunoaie în locuri nepermise și de a sesiza orice astfel de acțiune ilegală!
 
Totodată, facem un apel și către întreaga comunitate (cetățeni, asociaţii de proprietari și societăţi comerciale) să contribuie la realizarea curăţeniei în comună, prin acțiuni de îngrijire a spaţiilor din perimetrul imobilelor de locuit, precum şi a celor cu alte destinaţii.
 
Suntem siguri că și dumneavoastră, la fel ca și noi, doriți să avem o comună curată în adevăratul sens al cuvântului, dar pentru a transforma această dorință în realitate, mai întâi de toate, trebuie să fim oameni, să fim uniți și înțelegători”, au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii