Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă achiziționează lucrări pentru modernizarea trotuarelor de pe DJ 223C, proiect finanțat prin PNI Anghel Saligny

ro

18 Aug, 2023 15:26 950 Marime text
Primăria Orașului Cernavodă achiziționează lucrări de execuție a obiectivului de modernizare a trotuarelor de pe DJ 223C și prelungirea acestuia pentru străzile Medgidiei și Canalului.

Durata de realizare a investiției este de maximum șase luni.

Etapa face parte din contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Modernizare trotuare drum judeţean DJ 223C şi prelungirea acestuia ȋn oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa – străzile Medgidiei şi Canalului“, aprobat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“, contract de finanțare semnat de primarul Liviu Cristian Negoiță, la începutul lunii iulie a.c.

Suprafața totală destinată lucrărilor de amenajare a trotuarelor de pe cele două străzi este de 6.975 de metri pătrați și sunt amplasate în zona centru- est a orașului.

Valoarea totală a acestei investiții este de 6,467,542.42 lei TVA inclus, din care 5,498,049.81 lei este suma finanțată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației iar diferența de 969,492.61lei este finanțată de la bugetul local.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Licitații Constanța
Primăria Cernavodă cumpără echipamente de fitness de aproape 50.000 de euro de la Seaside Playgrounds SRL (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii