Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a suplimentat contractul de proiectare a locuinţelor ieftine pentru House Consult

ro

19 Sep, 2011 01:00 1731 Marime text
locuinte_ieftine__-_locuinte_ieftine_2.jpgSC House Consult SRL a primit în urmă cu câteva zile de la Primăria Constanţa o suplimentare în valoare de 176.938,93 de lei fără TVA la contractul nr. 50625/31.03.2008, de prestări servicii de proiectare aferente obiectivului „Construire locuinţe ieftine pentru tineri, destinate cumpărării şi lucrări tehnico-edilitare aferente".

Contractul se va desfăşura pe o perioadă de o lună, fiind predat fără a se publica în prealabil un anunţ de participare, justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare fiind legată de faptul că lucrările sunt comandate în condiţiile stricte stabilite în directivă.

House Consult este de ceva ani preferata Primăriei în ceea ce priveşte contractele referitoare la serviciile de proiectare pentru diferite obiective pe care administraţia locală le-a derulat, unele fiind puse în aplicare, altele nu. Firma s-a ocupat şi de realizarea studiului de fezabilitate pentru locuinţele modulare în municipiul Constanţa şi de lucrările tehnico-edilitare aferente Campusului Social Henri Coandă, aflat pe strada Stefăniţă Vodă, de elaborarea documentaţiilor tehnico-economice pentru accesarea de fonduri europene pentru proiectul Promenadă turistică Mamaia, de proiectarea Parcării verzi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar şi de alte câteva proiecte cu care administraţia Mazăre s-a lăudat de-a lungul anilor.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii