Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele CJC și-a numit reprezentatul în Consiliul de Administrație al Centrului Școlar „Delfinul". Cine este Cipriana Jitea? (DOCUMENT)

ro

25 Aug, 2023 13:24 1209 Marime text

Președintele CJC, Mihai Lupu a semnat dispoziția privind desemnarea Ciprianei Jitea ca reprezentant al Președintelui Consiliului Județean Constanța în Consiliul de administrație al Centrului Școlar pentru Educație Incluziv „Delfinul", vezi secțiunea „documente".

Jitea este inspector în Consiliul Județean Constanța.
 
În ultima sa declarația de avere de pe site-ul oficial al CJC, Cipriana Jitea a menționat că deține cote-părți (7/16) dintr-un teren intravilan și o casă de locuit, în ambele fiind coproprietar alături de soțul ei, Cristina Jitea. Inspectorul din CJC a înscris în document și un autoturism, dar și un deposit bancar. Terenul intravilan și casa de locuit sunt în Constanța, fiind dobândite în anul 2015, prin contract de vânzare - cumpărare. Terenul are suprafața de 480 de metri pătrați, iar casa de locuit - 118 metri pătrați. 
 
Autoturismul este marca Skoda, an de fabricație 2008 și a fost achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Cipriana Jitea a mai trecut în declarația de avere și un deposit bancar sau echivalent, deschis în anul 2021 la BCR, cu sold / valoare la zi de 28.300 lei.
 
La capitolul „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Cipriana Jitea a înscris venituri din salarii și din alte surse, în sumă totală de 112.661 lei, astfel: salarii - Cipriana Jitea - 38.952 lei (de la Fundația Școala Portuară Constanța – contract individual de muncă), 4.680 lei (de la Top Contabill AMH Constanța - contract individual de muncă); Cristian Jitea - 66.529 lei (de la CN APM SA Constanța - contract individual de muncă); alte surse - 2.500 lei (alocație copil).
 
Cipriana Jitea nu a declarat interese.  
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

CITEȘTE ȘI:

Declarație de avere Cipriana Jitea, inspector în Consiliul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)


 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii