Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poarta Albă va avea pistă de ciclism

ro

20 May, 2023 16:17 1088 Marime text
  • Suprafața totală afectată de lucrări este de 5.640 de metri pătrați
  • Durata contractului de lucrări este de 12 luni

Primăria Poarta Albă înființează, pe raza UAT-ului, o pistă de cicliști, cu fonduri din PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată.

Proiectul prevede implementarea unei piste de cicliști cu o lungime de 2.157 de metri. Traseul începe de la limita de sud a intravilanului localității, se desfășoară adiacent DJ 228A și se încheie în extravilanul localității, la intersecția cu DC 78. În intravilan, pista se va realiza pe partea stângă, iar în extravilan, până la intersecția cu DC 89, traseul pistei se va realiza pe partea dreaptă. Suprafața totală afectată de lucrări este de 5.640 de metri pătrați.

Durata contractului de lucrări este de 12 luni, cu o valoare totală a finanțării de 1.556.474,05 lei, iar valoarea contractului de lucrări este de 1.337.055 lei, fără TVA. Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10-Fondul Local, Investiția I.1.4 – Asigurarea Infrastructurii pentru Transportul Verde – Piste pentru Biciclete (și alte vehicule electrice ușoare) la nivel local/metropolitan.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Poarta Albă caută firmă pentru concesionarea serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii