Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa discută despre city manager şi vicepreşedinte în CJC doar după referendum

ro

27 Jul, 2012 01:00 2193 Marime text

city_Manager.jpgDeşi consilierii locali constănţeni se reunesc, astăzi, într-o şedinţă ordinară, pe ordinea de zi a evenimentului nu se regăseşte niciun proiect de hotărâre privind înfiinţarea funcţiei de city manager la care PNL Constanţa râvneşte, funcţie care i-ar reveni conform protocolului USL.

Menţionăm că, pentru ca această funcţie să fie creată, organigrama Primăriei Constanţa trebuie să fie modificată prin hotărâre a Consiliului Local Municipal. Înainte de aprobarea unei astfel de hotărâri este însă necesară şi obţinerea unor avize.

Despre acest aspect, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul George Dragomir, ne-a declarat: „Orice discuţie despre posibile funcţii de city manager şi de vicepreşedinte în Consiliul Judeţean Constanţa va avea loc de luni încolo. Nu ne-a preocupat până acum, însă nu am renunţat la cele două funcţii. Dar nu discutăm decât după referendum".

Amintim că liberalii vor, de asemenea, un vicepreşedinte în Consiliul Judeţean Constanţa. Au făcut această propunere într-o şedinţă, în persoana lui Marian Cruşoveanu, dar aceasta nu a întrunit voturile necesare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii