Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piața publică din Medgidia va fi reabilitată și extinsă. Mediul și-a dat acordul

ro

06 Nov, 2022 11:53 1947 Marime text

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării decizii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul realizat de către Primăria Medgidia, județul Constanța


Este vorba de proiectul „REABILITAREA, MODERNIZAREA, DOTAREA SI EXTINDEREA PIETEI PUBLICE DIN MUNICIPIUL MEDGIDIA” propus a fi amplasat in municipiul Medgidia, jud. Constanta. Mediul a decis că nu trebuie realizat impactul asupra mediului în cazul acestei investiții. 


   
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediu: Jud. Constanta, municipiul Medgidia, str. Decebal nr. 35,  în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.
   

Primăria municipiului Medgidia își propune prin acest proiect să amelioreze calitatea vieții populației din oraș, prin îmbunătățirea mediul urban și a dotărilor ale locuitorilor orașului, în vederea revitalizarii fizice, economice și sociale a comunității. Astfel, în contextul „Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipului Medgidia”, obiectivul general al proiectului „Reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea pieței publice din municipiul Medgidia, județul Constanța” este de a contribui la coagularea comunității locale prin îmbunatățirea condițiilor de viață – a calității serviciilor în special, dar și munca.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii