Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 7,2 kilometri Primăria Cumpăna reabilitează drumurile din localitate (DOCUMENT)

ro

27 Apr, 2023 00:00 1427 Marime text
  • Mai precis, vorbim de o lungime totală de 7.203 metri de rețea de drumuri propuse pentru reabilitare
 
Primăria comunei Cumpăna, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru modernizarea drumurilor din localitate. Este vorba de circa 7,2 kilometri de drumuri ce urmează să fie reabilitate.
 
Mai precis, vorbim de o lungime totală de 7.203 metri de rețea de drumuri propuse pentru reabilitare, cu o valoare totală de 12.964.264,45 lei. Contractul a fost semnat pe 21 aprilie 2023, licitația fiind adjudecată de societatea Asfalt Dobrogea SA.
 
Sunt vizate următoarele artere: Str. Semănătoarei, Brazdei (tronson 1+2), Trifoiului, Coliliei, Dafinului, Plopilor, Unirii, Zefirului, Brizei, Aleea Brizei, Prelungirea Tractorului, Prelungirea Soarelui, George Coșbuc, George Bacovia, Aleea Curcubeului, Mihai Viteazu, Dorului, Pescărușului, Pelicanului, Izvorului, Aleea Arcului, Arcului, Egretei, Nuferilor, Brotăcei, Traian, Petru Rareș, Prelungirea Florilor, Ghiocel, Aleea Ciocârliei, Habitat.
 
Primăria roagă populația ca, în regim de urgenţă, să efectueze lucrările de racordare la utilităţi existente pe aceste străzi, respectiv:
❖ Branșarea la reţeaua de apa potabilă;
❖ Racordare la reţeaua de canalizare;
❖ Branșarea la reţeaua de gaze.
 
După efectuarea investiției, nu se avizează lucrările de intervenţie în trama stradală, pe o perioada de 72 luni, conform garanției de execuție.
 

Despre Asfalt Dobrogea

 

Asfalt Dobrogea și-a adjudecat un contract similar privind asfaltarea unor străzi din comuna Horia și în anul 2019.
 
Potrivit Confidas.ro, Asfalt Dobrogea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Constanța, pe strada Interioară 4 nr. 8, ocupându-se de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
În companie se regăsesc numele lui Grigore Comănescu (asociat cu 99%) și Iurin Pancencu (1%), ambii fiind și administratorii societății. Numele celor doi figurează și în Comprest Util, unde Grigore Comănescu este asociat unic și administrator, iar Iurin Pancencu este administrator. Din nefericire, Grigore Comănescu a decedat pe 12 aprilie 2023.
 
Grigore Comănescu mai apare și în Com Util, Prefabricate Dobrogea, Somaco Construct, dar și în Unic Sancom, Dragonul de Apă (radiate) și Comprest Protect (în faliment).

 
La rândul său, Iurin Pancencu mai figurează în aceleași firme, fiind administrator și la Pan Tour Parking și Ana Panasoc.

 
În 2021, Asfalt Dobrogea a avut 163 de angajați, profitul a scăzut la 9,36 de milioane de lei (față de peste 14 milioane de lei în 2020), iar cifra de afaceri a fost de peste 86,01 milioane de lei (față de 93,83 de milioane de lei în 2020).

 
Conform sursei citate, compania Asfalt Dobrogea SRL a încheiat 89 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 176.715.997,90 de lei.
 

Printre instituțiile publice care au contractat serviciile companiei se numără CN APM Constanța SA, Comuna Aliman, Comuna Corbu, Comuna Adamclisi, Horia, Ghindărești, precum și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Ce firme se vor ocupa de reabilitarea Liceului tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii