Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe ce pistă şi-a „paraşutat" CJC-ul omul Cristian Moldovanu, la Aeroport. Află ce funcţie ocupă!

ro

26 Oct, 2012 01:00 3197 Marime text

CristianMoldovanu.jpgConsilierii judeţeni au votat, în şedinţa de ieri, un proiect de hotărâre privind numirea unui reprezentant al judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor Societăţii Naţionale „Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa" SA.

Pentru că nu mai este angajat al Consiliului Judeţean, Cristian Moldovanu, până în urmă cu aproximativ două luni purtătorul de cuvânt al instituţiei, Consiliul Judeţean Constanţa a trebuit să-şi numească un alt reprezentant în AGA Aeroportului Kogălniceau. Este vorba despre Ovidiu Cristian Tănase, fost pilot militar.

Ce este, însă, interesant este faptul că Moldovanu, omul fidel lui Nicuşor Constantinescu a fost „paraşutat", deloc întâmplător, tocmai la Aeroportul Internaţional. Potrivit unor surse, fostul purtător de cuvânt este consilierul directorului general al aeroportului. Moldovanu ne declara în urmă cu doar câteva zile că a susţinut un concurs pentru postul pe care îl ocupă în prezent. El nu a vrut să divulge şi noul loc de muncă. Dar de asta a avut grijă, ieri, chiar preşedintele CJC, care a confirmat faptul că Moldovanu lucrează acum la Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii