Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 10 martie are loc dezbaterea publică privind construcția și amenajarea Pieței Urbane de la Gară

ro

03 Mar, 2023 11:28 1646 Marime text


Primaria Constanța a lansat în dezbatere publică elaborarea Planului Urbanistic Zonal, care prevede reconfigurarea circulației auto și pietonale, amenajarea de spații verzi si construirea unei parcări de mari dimensiuni subterană și supraterană, cu o capacitate de aproximativ 479 locuri, din care 46 locuri de parcare pentru mașini electrice, precum și a unei parcări și zonă de încărcare pentru autobuzele electrice.
 
Conceptul de amenajare a Pieței Gării face din spațiul public vizează dezvoltarea zonei și pune accent pe crearea de noduri care integrează diverse moduri de transport și are în vedere transformarea zonei din jurul Gării într-o zonă care să răspundă nevoilor localnicilor dar și turiștilor.
 
Constănțenii sunt invitați să trimita propuneri, sugestii sau opinii în scris, prin email la adresa primarie @ primaria-constanta.ro sau prin poștă, la sediul din Bulevardul Tomis nr.51, etaj 1, camera 121, Serviciul Planificare Urbană și Mediu, până la data de 14.03. 2023. Ședința de dezbatere publică va fi organizată săptămâna viitoare, pe 10 martie, la sediul Primăriei.
 
Proiectul poate fi consultat în secțiunea „documente".
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 

Parcare pe 5 etaje și pasaj pietonal care va face legătura între zonele verzi între piața și parc. Când va avea loc dezbaterea publică pentru PUZ-ul piață urbană Gara Constanța? (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii