Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partener cu fraţii Mazăre Nurhan Ali, pesedistul cu afaceri lichidate (documente)

ro

03 Aug, 2011 01:05 3112 Marime text
Nurhan-Ali.jpgÎn anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, consilierul local obţinea, de la HCM, un salariu de 132.625 lei, iar de la Consiliul Local Municipal 16.859 lei

ZIUA de Constanţa vă prezintă averile consilierilor locali, aşa cum sunt ele evaluate în declaraţiile politicienilor. Menţionăm că prezentarea va fi făcută în ordinea alfabetică a numelor.

Ali Nurhan este consilier local PSD şi director executiv al Handbal Club Municipal Constanţa, club ce îl are ca preşedinte chiar pe Nicuşor-Daniel Constantinescu. Potrivit declaraţiei de avere completate pe 15 iunie a.c., Ali nu are cine ştie ce avuţii. Deţine un teren în comuna Săcele, de 2000 mp, achiziţionat în 2009 şi un altul, de 388 mp, în Constanţa, achiziţionat împreună cu soţia, Nezair, în 2010. Alesul local mai are un apartament în Constanţa, dar nu este proprietarul vreunui automobil sau nu deţine bani la bancă. În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, obţinea, de la HCM, un salariu de 132.625 lei, iar de la Consiliul Local Municipal 16.859 lei. Registrul Comerţului spune că Nurhan Ali este implicat în trei societăţi comerciale de... succes: două în lichidare şi o a treia în faliment. SC Capry Company SRL, cu sediul în Mamaia Sat, este în lichidare. Ali este asociat cu fraţii primarului Radu Mazăre, Mihai şi Alexandru. Lichidatorul judiciar al firmei înfiinţate în 1997 este Maestro SPRL. Societatea avea ca obiect principal de activitate „restaurante" şi un sediu secundar pe str. IG Duca 43. în SC Vip Security SRL, pesedistul esta asociat cu Paula Nache. Firma se ocupă cu „activităţi de investigaţie şi protecţie a bunurilor şi persoanelor", are sediul pe str. Interioară nr. 3 şi este, de asemenea, în lichidare. Administratori sunt George Nache şi Osman Ali. Cea de-a treia afacere este SC Omai-Impex, a fost fondată în 1991 şi are sediul pe bd. Republicii (n.r. - actual Ferdinand) nr. 93. societatea este în faliment. Asociaţi sunt fraţii Nurhan şi Osman Ali.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii