Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:13 29 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcare publică în locul unui bloc de șapte etaje pe Aleea Lupeni din Constanța

ro

07 Aug, 2022 10:57 1809 Marime textPrimăria Constanța a eliberat certificat de urbanism nr. 1.795 pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru amenajarea de locuri de parcare și de spații verzi pe terenurile din zona Aleii Lupeni.

Vă reamintim, în ședința ordinară din iunie a.c., consilierii locali au aprobat, exproprierea a patru terenuri din această zonă și studiul de prefezabilitate pentru amenajarea de locuri de parcare și de spații verzi pe terenurile din zona Aleii Lupeni.Iată lista terenurilor propuse spre expropriere:
 
Teren în suprafață totală de 311 mp, situat în zona Aleea Lupeni din localitatea Constanța

Teren în suprafață totală de 568 mp, situat în zona Aleea Lupeni din localitatea Constanța

Parte din terenul în suprafață totală de 688 mp, situat în zona Aleea Lupeni din localitatea Constanța

Teren în suprafață totală de 147 mp, situat în zona Aleea Lupeni din localitatea Constanța

Primăria vrea să amenajeze o parcare publică în zona Aleea Lupeni.

Pentru acest obiectiv de investiții este necesară suma de 775.000 de lei, fără TVA.

De asemenea, au fost stopate lucrările la blocul pe care îl incepuse Octav Tour și urma a fi continuat de Gec International Spediton SRL, administrată de Georgian Caraman.  Între timp gardul din imagini a fost înlăturat.

Amintim că în data de 20 iunie 2014, Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism nr. 1708, al cărui beneficiar este SC Octav Tour SRL. Documentul a fost eliberat pentru „Construire imobil S+P+5-6-7 etaje - locuinţe colective“.  
 
Citește și: Se reconfigurează zona Aleea Lupeni. Primăria Constanța propune exproprieri. Este vizat și terenul vândut de Octav Tour SRL pe care un alt investitor vrea să ridice un P+7! (DOCUMENT+ GALERIE FOTO) 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii