Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcare gratuită. Confort Urban ridică parcometrele din stațiunea Mamaia!

ro

15 Sep, 2022 14:25 5918 Marime text


Confort Urban începe operațiunea de ridicare a parcometrelor din stațiunea Mamaia.

Directorul SRL-ului Consiliului Local Constanța, Stere Hira a precizat pentru ZIUA de Constanța că „începând din 16 septembrie, parcometrelor vor fi strânse din stațiune. În schimb, panourile cu vechile tarife de parcare vor rămâne însă pe poziţii, însă devin neutilizabile,  până după adoptarea noului Regulament al parcărilor, când acestea vor fi updatate cu noile tarife, valabile el mai probabil pentru următorul sezon estival".

Potrivit regulamentului parcărilor aflat încă în vigoare, oricum în extrasezon, după data de 15 septembrie, nu se plătește parcarea în stațiune.

Vara aceasta în stațiunea Mamaia, din cele 6.900 de locuri de parcare au fost contractate puțin peste 100 prin abonament unic iar aproximativ 1200 cu abonament suplimentar.

SC Confort Urban SRL a colectat din taxe de parcare, în intervalul 1 ianuarie – 30 iunie 2022 suma de 4.7 milioane de lei, potrivit directorului societății, Stere Hira.

Confort Urban a colectat taxele din tarifele orare prin SMS și abonamente pentru zonele 0, 1 și 2 și tichete răzuibile și parcometre inclusiv în stațiunea Mamaia.

 Vă reamintim că pe timpul nopţii și în zilele de weekend,  până la sfârșitul anului în intervalul orar 19.00 – 9.00, parcarea este gratuită şi în municipiul Constanţa.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Oficial. Parcare gratuită în Mamaia și Constanța în intervalul 19.00 - 09.00 până la sfârșitul anului (DOCUMENTE)

Constănțeanul supărat. Gratuitate doar pe timp de noapte. Abonamentele achiziționate pentru plata parcării în municipiu rămân neschimbate

UPDATE Bătaie de joc la adresa constănțenilor. După 2 ore de dezbateri, Consiliului Local Constanța nu a fost în stare să se înțeleagă pe proiectul de modificare a Regulamentului parcărilor!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii