Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:28 06 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz cere şedinţă extraordinară de CJC Se cere operatorilor care efectuează transportul pe ruta Constanţa - Năvodari suplimentarea cu un număr de 20 de maşini

ro

05 Jul, 2017 00:00 6223 Marime text
Partidul Mişcarea Populară, prin preşedintele Claudiu-Iorga Palaz, a depus la Consiliul Judeţean Constanţa două proiecte de hotărâre care vizează suplimentarea cu 20 de maşini pentru transportul în comun pentru cele două firme (operatori) care efectuează transportul pe ruta Constanţa - Năvodari.
 
„Am iniţiat cele două proiecte de hotărâre ca urmare a solicitărilor venite din partea cetăţenilor Constanţei, dând curs totodată şi doleanţelor celor doi primari din oraşul Năvodari (PSD) şi din comuna Lumina (PNL), care doresc, de asemenea, să rezolve problema transportului de persoane ce fac naveta din cele două localităţi.
 
Menţionez că cele două proiecte de hotărâre iniţiate de subsemnatul nu exclud propunerea consilierului judeţean Daniel Turcu de a înfiinţa o nouă linie de transport pe ruta Lumina - Năvodari - Constanţa şi retur, acesta urmând să-l depună cu anumite completări într-un termen cât mai scurt“, a precizat vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz.
 
În cadrul proiectelor de hotărâre, se precizează următoarele: în urma memoriilor depuse Ia Consiliul Judeţean Constanta de Primăria Năvodari, în programul de transport se va opera următoarea modificare: în cazul traseului cod 077 - Constanţa - Mamaia - Năvodari al operatorului de transport SC JTA Trans Group SRL, se vor mări numărul de curse în intervalul orar 5.30 - 9,30 şi 16.00 - 20.00, de Ia 32 de curse la 49 de curse, şi numărul de autovehicule, de la nouă Ia 11; în cazul traseului cod 076 - Constanţa - Mamaia - Năvodari al operatorului de transport SC Grup Media Sud Călători SA, se va mări numărul de curse în intervalul orar 5.30 -9.30 şi 16.00 - 20.00, de la 66 de curse la 86, iar numărul de autovehicule va fi de 24, pe tot parcursul anului.
 
În calitate de iniţiator al acestor proiecte şi dat fiind urgenţa adoptării lor, Palaz spune că va face demersuri pentru convocarea de urgenţă a unei şedinţe de Consiliu Judeţean, în vederea aprobării proiectelor de hotărâre de mai sus.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lambru Constantin 05 Jul, 2017 12:20 Se tot vorbeste de ceva timp ca o sa introduca RATC pe ruta asta.
  • Paleu Ionela 05 Jul, 2017 09:45 E ok cu suplimentarea....pb este că și mașinile de transport să fie mari nu aceste dubite.Si ptr evitaterea evaziunii fiscale trebuie gindit ceva mai mult si sigur se găsește o soluție dacă se vrea!
  • ramona 05 Jul, 2017 09:11 Un proiect foarte bun, intrucat sunt multi navetisti pe acest traseu, mai ales cand sunt si elevi/studenti la scoala. Ar fi necesar sa fie mai multi operatori, in special cu autobuze (sunt mai mari si mai aerisite) In microbus conditiile de transport sunt reduse.