Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noile padocuri interioare şi exterioare pot găzdui 400 de animale Adăpostul pentru câini fără stăpân al Primăriei Constanţa, funcţional până la sfârşitul anului

ro

13 Jun, 2018 00:00 2874 Marime text
Anul trecut, municipalitatea a scos la licitaţie lucrări de reparaţii la adăpostul pentru câini fără stăpân situat pe strada Vârful cu Dor nr. 5. Lucrările de reparaţii sunt necesare în vederea reautorizării adăpostului. După mai bine de jumătate de an, contractul a fost atribuit, pe data de 7.05.2018, societăţii Dacor Plast SRL. Valoarea contractului este de 219.965,1 lei.

Autorităţile locale susţin că se lucrează intens la adăpostul pentru câini aflat în proprietatea Primăriei Municipiului Constanţa, situat în cartierul Viile Noi. Locul ar fi fost complet renovat şi poate oferi condiţii decente de cazare pentru câinii fără stăpân.
 
„Au fost construite padocuri interioare şi exterioare care pot adăposti un număr de 400 de animale. Padocurile interioare sunt finalizate în proporţie de 90%, iar acum se lucrează la cele exterioare, dar şi la blocul operator în care vor fi îngrijiţi căţeii bolnavi. Lucrările sunt în grafic, astfel încât adăpostul să fie funcţional până la sfârşitul anului“, susţin reprezentaţii Primăriei Constanţa.
 
Până la finalizarea lucrărilor de amenajare şi obţinerea reautorizării adăpostului pentru animale, Primăria Constanţa a luat decizia de a prelungi contractul cu societatea de ecarisaj Green Life Recycling. Vă reamintim că societatea Green Life Recycling şi Primăria Constanţa derulează încă de anul trecut un contract privind prestarea de servicii de capturare, transport, adăpostire şi alte operaţiuni veterinare pentru câinii fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Constanţa. Valoarea contractului precedent a fost de 500.000 de lei fără TVA.

Citeşte şi:
 
După ce a prelungit contractul cu Green Life Recycling, Primăria Constanţa a atribuit contractul pentru reparaţii la adăpostul de câini fără stăpân al municipalităţii (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii