Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi proiecte economice şi de dezvoltare, aprobate la Medgidia

ro

17 May, 2014 00:00 2154 Marime text
Joi, a avut loc şedinţa ordinară pe luna mai a Consiliului Local Municipal Medgidia, unde toate cele 19 proiecte de hotărâre prezentate au fost admise. O veste bună
pentru toţi locuitorii din Medgidia este menţinerea taxelor şi a impozitelor locale pe anul fiscal 2015. De asemenea, a fost aprobată rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2014, cu suma de 293.100 de lei.
A mai fost votată modificarea organigramei şi a statutului de funcţii ale Spitalului Municipal, cât şi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al unităţii sanitare pentru anul 2014, în vederea susţinerii, conform legii, a plăţilor salariilor medicilor rezidenţi.
Consiliul a aprobat, de asemenea, raportul de activitate, bilanţul şi situaţia financiară pe 2013 ale societăţii Apollo Ecoterm SRL, dar şi conturile de execuţie ale bugetului de venituri şi cheltuieli pentru acelaşi an. Firma a înregistrat venituri mai mari cu două miliarde de lei în anul 2013, în comparaţie cu cel precedent, şi cheltuieli cu 14 miliarde de lei mai mici.
Alte planuri de viitor ale reprezentanţilor Municipiului Medgidia, aprobate în şedinţa de joi, prevăd alipirea a două loturi de teren ce aparţin domeniului privat al municipiului situate pe strada Triumfului, respectiv pe Şoseaua Constanţei, dar şi vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren ce aparţine domeniului privat al municipiului Medgidia, din strada Independenţei nr. 89. De asemenea, este prevăzută completarea inventarului domeniului privat al municipiului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii