Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea nu se dezminte 1 Mai muncitoresc pentru pensionari - ediţia 2012

ro

28 Feb, 2012 00:00 2067 Marime text

1maigratarpicnic03.jpgConsiliul Local Municipal Constanţa a aprobat, în şedinţa de ieri, un proiect de hotărâre privind „organizarea de activităţi festive (programe distractive, preparate la minut, băuturi etc.) pentru pensionari cu prilejul zilei de 1 Mai, în trei locaţii din municipiul Constanţa".

Potrivit proiectului de hotărâre, este vorba de zonele Palas, CET şi Tăbăcărie. Referitor la acest proiect, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat: „Facem 1 Mai muncitoresc. Când am fost la un post de televiziune, era cântăreaţa de muzică populară Maria Cârneci, care mă pupa, mă alea, alea, alea şi m-am gândit c-ar fi bine să ne cânte. Mici, bere, muzică şi pupături...".

Cu alte cuvinte, administraţia publică locală reactivează evenimentele de genul unui 1 Mai muncitoresc, acum, în an electoral. E interesant să ne amintim că în anii trecuţi municipalitatea renunţase la astfel de acţiuni, motivul invocat fiind criza. Pe de altă parte însă, la fel de interesant este să ne aducem aminte de 1 Mai - ediţia 2008, atunci când, cu această ocazie, a fost „orchestrată" o veritabilă baie de mulţime pentru edilul-şef. La momentul respectiv, primarul Constanţei era prezent, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, în Parcul Tăbăcărie, printre sute de pensionari. Mai-marii municipiului şi ai judeţului au dat atunci, din bani publici, 66.000 de porţii cu mici, bere, suc şi chifle în opt cluburi de pensionari din Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • kostas 28 Feb, 2012 10:03 municipalitate, prefectura, guvern, presedentie organisme line de guzgani d diferite culori care pun mai presus de orice interesele personale. nu vad decat calea de a se imbogati pe spinarile cocarjate de probleme ale prostimii care, la intervale regulate de timp inca mai cred baliverne, inca se mai lasa prostiti si inselati. romanii sunt o natie aparte a acestei planete. romanul este masochist si ii place sa fie injosit, mintit, jupuit de viu. ii place nesimtirea, mojicia,prostia care, in romania a ajuns la rang de arta. vina o poarta si media care mediatizeaza excesiv nonvaloarea lasand la o parte demnitatea, onoarea, moralitatea. incotro se indreapta societatea? spre dezastru, spre distrugere a unui popor canda o valoare in europa. exista un om olitic roman care sa fie un exemplu de moralitate? exista un politician care sa merite un premiu pentru lupta dusa in scopul cresterii valorilr societatii, a cresterii nivelului de trai, un exemplu de demnitate si onoare? cautati si nu cred ca veti fi surprinsi sa aflati ca nu exista un asemenea om.