Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:53 25 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea, membră a Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa

ro

27 Sep, 2019 00:00 711 Marime text

Prin hotărârea Consiliului Local nr. 76/2017, s-a aprobat aderarea Municipiului Constanţa ca membru al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în cadrul categoriei „membri colectivi”, în vederea consolidării parteneriatului public-privat pentru creşterea competitivităţii economice a comunităţii de afaceri şi a dezvoltării economice locale.
 
Conform statutului Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, pentru a beneficia de facilităţile oferite în calitate de membru al Camerei, şi respectiv de a beneficia de consultanţă pentru realizarea unor studii social-economice, cercetări sociologice, strategii pentru dezvoltarea locală servicii de mediere a muncii, asistenta pentru scrierea implementarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă, consultanţă comercială, juridică şi financiară precum şi de alte gratuităţi şi reduceri cu privire Ia serviciile oferite, este necesară achitarea cotizaţiei anuale.
 
Conform înştiinţării primite de Ia CCINA, cotizaţia anuală pentru membrii nivelului 5 a fost majorată în anul 2019 de Ia 4000 lei Ia 5000 lei.
 
Prin referatul de aprobare nr. 176034/12.09.2019, primarul Decebal Făgădău propune iniţierea proiectului de hotărâre privind modificarea HCL nr. 76/2017, referitoare la aprobarea aderării municipiului Constanţa ca membru al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii