Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre îşi critică foştii colegi din PDL

ro

27 Feb, 2013 21:53 2769 Marime text
Fostul consilier judeţean democrat-liberal Mihai Petre îşi critică foştii colegi de partid. Mihai Petre a dat publicităţii, ieri, un comunicat de presă referitor la votul acordat în şedinţa de luni a Consiliului Judeţean Constanţa de către aleşii PDL proiectului privind contractarea unui împrumut de către CJC, în valoare de 18.084.045 lei. „Dacă votul USL poate fi justificat prin faptul că respectă disciplina internă de partid şi de alianţă, chiar dacă această disciplină va costa pe fiecare locuitor al judeţului Constanţa cel puţin 30 de lei la finalul perioadei de rambursare a creditului, votul consilierilor PDL nu are niciun un fel de justificare raţională", explică Mihai Petre.

Fostul pedelist menţionează că, în opinia sa, „PDL a votat în orb pentru ca toţi locuitorii judeţului Constanţa să plătească din propriile buzunare datoriile acumulate de Consiliul Judeţean, dar ale căror cuantumuri defalcate pe furnizorii de bunuri, servicii şi lucrări nu le cunoaşte nimeni". Petre atrage atenţia asupra faptului că în corpul proiectului de hotărâre privind contractarea creditului nu figurează lista arieratelor pentru plata cărora CJC a decis să se îndatoreze.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gelu 01 Mar, 2013 10:40 De pe margine,poti acum sa critici orice.Cand erai in echipa de conducere a lui Dutu,faceai trafic de influienta(pentru prietena ta),sau veneai la un serviciu(in care PD-ul, te puse sef de serviciu),la ora 10.30-11.00,zilnic si la gustare plecai, si nu te mai intorceai,la lucru. Asa ca,nu poti critica contructiv,pe altii,cand tu, nu ai fost un model de comportament...