Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje pe Facebook ZIUA de Constanţa În scara unui bloc din Constanţa se ridică un alt bloc (galerie foto)

ro

22 Apr, 2013 00:00 4810 Marime text
Constanţa pare a fi oraşul tuturor posibilităţilor. Din punctul de vedere al construcţiilor care apar ca ciupercile după ploaie, oraşul se dezvoltă haotic şi, am putea spune, de-a dreptul nesimţit.

Mai nou, în spatele unui bloc aflat la intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Poporului se ridică un alt bloc. Şi asta nu în apropiere de imobilul deja existent, ci chiar în buza acestuia, lipit practic de el. Am aflat despre acest nou bloc de la un cititor care a trimis, pe adresa de Facebook a cotidianului ZIUA de Constanţa, zeci de poze cu locul pe care se va ridica clădirea. Şantierul deja în lucru vizează ridicarea unui imobil D+P+ 3E + terasă circulabilă, locuinţe colective - 4 apartamente. Beneficiarii construcţiei sunt, potrivit panoului existent la faţa locului, Maria şi Cătălin Nicolau, iar proiectant general este SC Contrafort N SRL. Constructorul este SC Disan Expert SRL. Interesant, deşi pe panou e precizat că termenul de execuţie este de 12 luni, sub termen, data începerii construcţiei este 25 februarie 2013, iar cea a finalizării acesteia 25 februarie 2015. Vorbim despre unul sau doi ani de execuţie, căci e evidentă existenţa unei neconcordanţe.
Locuitorii din zonă sunt consternaţi de apariţia acestui imobil care, aşa cum spuneam, se va ridica aproape lipit de blocul lor, la doi metri de accesul în imobil. Oamenii au denumit noua construcţie „blocul din scara blocului”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tot eu 22 Apr, 2013 15:45 Așa si?? Dacă acolo are omul terenul?.unde sa își facă? Cu ce e devină el ca celălalt bloc s a ridicat înaintea lui..???
  • eu 22 Apr, 2013 13:22 autorizatia de executie are 2 ani valabilitatea. Durata de executie poate fi de la 1 luna la 3 ani (2 ani + 1 an amânare anunţată). Lucrările pot începe într-un an de la data primirii autorizaţiei de construcţie.