Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Vasiliev, fostul aspirant la CJC, vrea să fie preşedintele PP-DD Constanţa

ro

01 Sep, 2012 02:40 2394 Marime text
07_alegeri_PPDD_Marian_Vasiliev.jpgAleşii locali ai PP-DD din judeţul Constanţa se reunesc azi, de la ora 10.00, în cadrul unei şedinţe, cu reprezentanţii Organizaţiei Judeţene a partidului. Tot astăzi, dar de la ora 13.00, are loc Adunarea Generală a Organizaţiei Municipale, în vederea alegerii unui nou preşedinte. Asta pentru că fostul preşedinte, Victor Cruceru, a demisionat în urmă cu aproximativ o lună. La baza demisiei sale ar fi stat, susţine Marian Vasiliev, motive personale. Conform statutului PP-DD, în maximum o lună de când fotoliul de preşedinte al organizaţiei rămâne vacant trebuie să aibă loc alegeri.

Astfel, potrivit declaraţiilor lui Marian Vasiliev, fostul candidat al PP-DD la şefia Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), pentru alegerile de azi îşi anunţaseră intenţia de a candida, iniţial, trei nume: Dede Perodin, Gabriel Candidatu şi Stelică Murariu. Cu toate acestea, pe ultima sută de metri, cei trei s-au răzgândit şi au propus un alt coleg, chiar în persoana lui Vasiliev: „Eu sunt, în viziunea colegilor mei, cel care ar trebui să candideze pentru Organizaţia Municipală a PP-DD Constanţa. S-au gândit, cel mai probabil, la unitatea partidului, eu fiind şi prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene".

Amintim că, în contextul alegerilor locale din 10 iunie, Marian Vasiliev s-a clasat al treilea în cursa pentru şefia CJC, obţinând un procent de 10,73% (37.966 de voturi).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii