Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:17 18 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT&VIDEO Ședință CLM Constanța. Se discută închiderea unei porțiuni din bulevardul Tomis și construirea unui nou sediu al primăriei

ro

28 May, 2021 13:32 1579 Marime text
  • Consiliului local al municipiului Constanța a fost convocat în ședință ordinară la data de 28 mai 2021, de la ora 14.00.UPDATE 20

A fost reluat votul pentru proiectul 3 de pe ordinea suplimentară, care a rezultat cu 11 voturi pentru și 7 împotrivă. Votul a fost reluat și pentru proiectul 7 de pe ordinea suplimentară. Rezultatul a fost de 11 voturi pentru și 7 abțineri, proiectul fiind adoptat. Președintele ședinței, Adriana Câmpeanu a spus că a vorbit cu un prieten a anunțat că a fost adoptat proiectul 3, iar secretarul are poziție contrară.

Pentru a treia oară, este reluat votul pentru proiectul 3 fiind vorba de probleme tehnice cu votul unui consilier local.

Pentru a treia oară, a fost reluat și votul pentru proiectul 7, care a trecut.

UPDATE 19

Proiectul 8 de pe ordinea suplimentară a trecut cu 18 voturi.

UPDATE 18


Proiectul 7
a avut 11 voturi pentru și 7 abțineri. Proiectul a fost adoptat.

UPDATE 17

Proiectul 6 a fost supus votului. Pentru - 11 voturi, împotrivă - 7 voturi. A fost aprobat proiectul


Costin Răsăuțeanu a luat cuvântul pentru proiectul 6. „Inițierea acestui proiect, în momentul de față, în considerăm că nu este oportun. Acești bani pe care doriți să îi cheltuiți pentru construirea sau închirierea, puteți să îi folosiți pentru gospodărirea mai bună a orașului. Nu este un moment potrivit după pandemie să îi aruncăm pe fereastră și să îi folosim pentru nevoile orașului”, a spus Costin Răsăuțeanu.

Vergil Chițac a răspuns. „Eu înainte de a face propunerea, m-am documentat. Documentul pe care îl am în față, făcut de direcția de specialitate relevă faptul că anual, pe chirii, plătite investitorilor imobiliari, foarte apropiați de cei care au condus primăria, plătim într-un an de zile 800.000 de euro. Dacă dv. credeți că trebuie să mai stăm așa, în loc să folosim acești bani pentru o rată anuală de maxim 3 ani să ne construim pentru primărie un sediu, eu nu am nimic de spus. Realitatea este că oamenii stau în condiții improprii în clădirea asta. Noi avem probleme cu certificarea ISU. Plătim 800 de mii de euro rechinilor imobiliari”, a spus edilul Constanței. Primarul a instat că prezintă doar oportunitatea pentru construirea unui sediu, fără să știe care este prețul.


UPDATE 16

Proiectul 5 pentru închiderea parțială a bulevardului Tomis a trecut de vot

UPDATE 15

Proiectul 4 de pe ordinea de zi a fost supus votului. A fost adoptat cu 17 voturi pentru.

UPDATE 14

Proiectul 3 de pe ordinea de zi a fost votat astfel: 10 voturi pentru și 8 abțineri. Proiectul nu a trecut.

La proiectul 3 de pe ordinea suplimentară a luat cuvântul Costin Răsăuțeanu
. „Îmi pare rău că domnul primar nu își asumă acest proiect sau să prevină această situație neplăcută. Proiectul este unul cu caracter normativ. Adică în spate ar trebui să existe un regulament. Nu reiese din proiect cum intră în posesia cuiva patrimoniul orașului. Proiectul în sine poate fi aprobat doar cu condiția ca acest regulament să intre într-o dezbatere publică sau prin transparență decizională. Proiectul a fost trimis pe mail ieri noapte. Încalcă legea privind transparența decizională. Grupul PSD se va abține de la proiect, chiar dacă este unul constructiv, pentru că nu respectă legea”, a spus Costin Răsăuțeanu.

Vergil Chițac i-a răspuns. „Există la Cluj și se pună în opere printr-o dispozițiune de primar, iar ceea ce vedeți în față este mai mult decât similar cu ceea ce se întâmplă la Oradea. Nu este problema că dorim să întrăinăm patrimoniul. Noi vrem să aducem lângă comunitate operatorii economici și de aceea le oferim următoarea facilitate. Dacă ei îngrijiesc spațiu verde, noi le vom putea oferi o publicitate gratis companiilor lor. Acțiunea nu se încadrează în conceptul că nu avem bani pentru îngrijirea spațiilor verzi”, a spus Chițac.

UPDATE 13

S-a trecut la ordinea suplimentară. Primul proiect de pe ordinea suplimentară a fost aprobat. La al doilea punct de pe ordinea suplimentară s-a votat pentru

UPDATE 12


A fost adoptat proiectul 42. La proiectul 43, PNL l-a propus pe Iorgu Paraschiv. Au fost 17 voturi pentru și 1 împotrivă. Proiectul a trecut.

UPDATE 11

Au fost adoptate proiectele 41. În comisiile de specialitate au fost desemnați: Teodor Popa, Ionuț Rusu, Mihaela Andrei,  Casimceali Ateș, Alexandru Nazîru, Cristian Omocea, Costin Avătavului și Gigi Tatu

UPDATE 10

Au fost adoptate proiectele 37, 38, 39, 40. La punctul 40, din partea PNL, au fost propuși în comisie Adriana Arghirescu și Ionuț Rusu.

UPDATE 9


Au fost adoptate proiectele 31, 32, 33, 34, 35, 36.

UPDATE 8

A fost adoptată proiectele 23. Proiectele de la 24 la 30 vor fi amânate pentru ședința următoare că nu se întrunește cvorumul.

UPDATE 7

Au fost adoptate proiectele 18, 19, 20, 21, 22

UPDATE 6

Au fost adoptate proiectele 12, 13, 14, 15, 16, 17


UPDATE 5
A fost adoptat proiectul cu nr. 7. Au mai fost adoptate inclusiv proiectele 8, 9, 10, 11. În prezent, sunt 18 consilieri. A reușit reconectarea consilierul Dede Perodin.


UPDATE 4
A fost aprobat proiectul 1 în unanimitate. Totodată, au fost aprobate și proiectele 2, 3, 4, 5 și 6.

UPDATE 3

După votul ordinii de zi, Costin Răsăuțeanu a anunțat că va avea intervenții la punctele 3 și 5 suplimentare.

Totodată, a început votul pentru restul proiectelor de pe ordinea de zi.


UPDATE 2
În urma efectuării prezenței, prin lipsa consilierilor USR-PLUS de la ședință, 17 consilieri sunt prezenți. Costin Răsăuțeanu a ceurt în debutul ședinței de consiliu ca de la următoarea ședință de CLM să fie organizate ședințele în format fizic.

UPDATE 1

Consilierii locali USR au transmis la ora 14.00 un comunicat de presă prin care anunță că nu vor lua parte la ședința din 28 mai.

„Pentru o guvernare locală coerentă care să ducă la dezvoltarea economică atât de necesară orașului este nevoie de o susținere politică conformă cu votul exprimat de constănțeni la alegerile din septembrie 2020. În acest sens, am încheiat un acord de
colaborare cu PNL, am dezbătut diverse situații, am agreat anumite soluții și, nu în ultimul rând, ne-am exprimat principii de la care nu suntem dispuși să ne abatem.
 
La șapte luni de la preluarea mandatelor, constatăm că cele menționate mai sus sunt
încălcate în mod constant și tot mai des, în detrimentul tratării cu respect a partenerului de guvernare locală USR PLUS.
 
În consecință, ca ultim resort al invitației la dialog, colaborare si respect reale, consilierii locali USR PLUS nu vor participa la ședința Consiliului Local de azi, 28 mai 2021”, au transmis aceștia.

Dispoziția privind convocarea Consiliului local al municipiului Constanţa în şedinţă ordinară

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanţa;
 
 
Având în vedere prevederile art. 133 alin. (1), art. 134 alin. (1) lit. a), alin. (2) şi alin. (5) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

În temeiul prevederilor art. 196 alin. (1) lit. b) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

DISPUN:
Art. 1 Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă ordinară, vineri, 28 mai 2021, ora 14.00.

(2) Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Art. 2 – (1) Proiectul ordinii de zi, cu menţionarea titlurilor proiectelor de hotărâri, a iniţiatorului şi a comisiilor de specialitate ale căror avize au fost solicitate este prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta dispoziţie.

(2) Proiectul ordinii de zi va fi adus la cunoştinţă locuitorilor municipiului prin mass-media şi prin afişarea pe pagina de internet a Primăriei municipiului Constanţa.

Art. 3 Proiectele de hotărâri au fost transmise în format electronic comisiilor de specialitate pentru obţinerea avizelor în conformitate cu competenţele fiecărei comisii.

Art. 4 Proiectul ordinii de zi se transmite consilierilor locali în format electronic la adresele de poştă electronică comunicate.

Art. 5 Consilierii locali sunt invitaţi să formuleze şi să depună amendamente asupra proiectelor de hotărâri.

Art. 6 Compartimentul relaţii consiliul local şi administraţia locală, Compartimentul comunicare şi relaţii mass-media şi Direcţia tehnologia informaţiei şi relaţii publice vor duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii, iar Compartimentul relaţii consiliul local şi administraţia locală va comunica dispoziţia, spre ştiinţă, Instituţiei prefectului judeţului Constanţa.


Proiectul ordinii de zi

Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2021;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- aviz Comisia de specialitate nr. 1

Proiect de hotărâre privind aprobarea contului anual de execuție al bugetului local pe anul 2020;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- aviz Comisia de specialitate nr. 1

Proiect de hotărâre privind aprobarea situațiilor financiare anuale la 31.12.2020 ale RADET Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 3

Proiect de hotărâre privind aprobarea situațiilor financiare încheiate la 31.12.2020 ale CT BUS SA;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 3

Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021 al CT BUS SA;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind aprobarea Raportului anual al Consilului de administrație privind activitatea CT BUS SA, în anul 2020;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 42/2021 privind aprobarea asociațiilor, fundațiilor și cultelor recunoscute în România, acreditate ca furnizori de servicii sociale potrivit legii, selecționate în vederea acordării de subvenții de la bugetul local pentru anul 2021;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 4 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei 2 și a Anexei 3 la HCL nr. 105/2019 privind aprobarea înființării „Centrului pentru persoane fără adăpost Sfânta Filofteia” în subordinea Direcției generale de asistență socială Constanța, cu două servicii adresate persoanelor fără adăpost: ”Adăpost de noapte” și ”Centrul de zi pentru integrare/reintegrare socială”;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 4 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind aprobarea situațiilor financiare anuale ale SC Confort Urban SRL Constanța pe anul 2020;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind aprobarea Raportului asupra activității de administrare desfășurată de Consiliul de administrație al SC Confort Urban SRL Constanța pentru semestrul II al anului 2020;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului anual al comitetului de nominalizare și remunerare privind indemnizațiile și beneficiile acordate administratorilor și directorilor SC Confort Urban SRL în anul 2020;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza de studiu de fezabilitate pentru „Sistem integrat adaptiv de management al traficului și prioritizare a transportului public în Municipiul Constanța”;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind aprobarea unor cheltuieli de reprezentare și protocol pentru 2021;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind suplimentarea fondurilor financiare acordate Asociației Handbal Club Dobrogea Sud prin HCL nr. 248/2020 privind alocarea unor sume din bugetul local pentru finanțarea activităților sportive ale structurilor sportive în anul competițional 2020 și sezonul competițional 2020 -2021;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5

Proiect de hotărâre pentru modificarea art. 3 din HCL nr. 279/2014 privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții ”CNI” SA, a amplasamentului obiectivului de investiții „Sală polivalentă” și asigurarea condițiilor în vederea executării acestuia;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4

Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 262/2018 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Incubator de afaceri Constanța”;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- aviz Comisia de specialitate nr. 1

Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 38/2021 privind aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Constanța” și a cheltuielilor aferente;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- aviz Comisia de specialitate nr. 1

Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 94/2019 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Constanța”;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4

Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 204/2018 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 17, Ion Minulescu, Constanța”, Cod SMIS 124054;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- aviz Comisia de specialitate nr. 1

Proiect de hotărâre pentru aprobarea încetării valabilității HCL nr. 306/2005 privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu – extindere și refuncționalizare imobil P+1E în unitate alimentație publică S+P+1E+M, str. Alexandru cel Bun nr. 2, teren în suprafață de 250 mp, proprietate SC Vasto Conpress SRL;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- aviz Comisia de specialitate nr. 2

Proiect de hotărâre pentru aprobarea încetării valabilității HCL nr. 534/2007 privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu – construire hală service auto P+1E, stație carburanți și imobile birouri P+1E, str. Verde nr. 17A, teren în suprafață de 15028.03 mp, proprietate SC Păltiniș Leasing SA ;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- aviz Comisia de specialitate nr. 2

Proiect de hotărâre privind aprobarea protocolului de colaborare între Primăria municipiului Constanța și Asociația Generală a Inginerilor din România – Sucursala Constanța, Consiliul Județean Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Marină „Grigore Antipa” Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3, nr. 4 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal de renegociere nr. 86911/11.05.2021 și a actului adițional la contractul de închiriere nr. 44508/01.04.2013 a unui spațiu folosit de Primăria municipiului Constanța cu destinația de sediu administrativ din bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Mall);

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 3

Proiect de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare trecerii imobilului ”Port Tomis” din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în domeniul public al municipiului Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare trecerii imobilului “Lac Tăbăcărie” din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale în domeniul public al municipiului Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind solicitarea către Consiliul județean Constanța în vederea efectuării demersurilor necesare trecerii unor imobile din domeniul public al Judeţului Constanţa în domeniul public al municipiului Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5

Proiect de hotǎrâre privind încetarea aplicabilitătii prevederilor HCL nr. 57/2021 pentru modificarea HCL nr. 411/2019 privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane către societatea CT BUS S.A. și atribuirea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin concesiune în municipiul Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 63/2013 privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat din municipiul Constanţa;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind aprobarea acordului de radiere din evidențele de cadastru și carte funciară a dreptului de administrare al Consiliului local al municipiului Constanța asupra imobilului constând în suprafața de 1.077,22 ha din cuveta lacului Siutghiol inclusiv luciul de apă aferent;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5

Proiect de hotǎrâre privind solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare referitoare la trecerea unor imobile din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Afacerilor Interne prin UM0406 Constanța în domeniul public al municipiului Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotǎrâre pentru modificarea și completarea anexei nr. 1 la HCL nr. 53/2021 privind aprobarea tarifelor de bază pentru închirierea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință aflate în proprietatea municipiului Constanța și în administrarea/proprietatea RAEDPP Constanța cu modificările și completările ulterioare;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotǎrâre privind aprobarea listei de priorități pentru anul 2020, în vederea repartizării locuințelor sociale în baza Legii nr. 114/1996 în anul 2021, situate pe raza municipiului Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotǎrâre privind repartizarea unor locuințe sociale în baza Legii nr. 114/1996, situate pe raza municipiului Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotǎrâre privind actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri, construite prin programele ANL destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
Proiect de hotǎrâre privind repartizarea unor locuințe pentru tineri, construite prin programele ANL destinate închirierii, situate pe raza municipiului Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
Proiect de hotǎrâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reamenajare Piața agroalimentară Tic Tac”;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5
Proiect de hotǎrâre pentru modificarea HCL nr. 125/2012 privind aprobarea sediului social și a punctelor de lucru ale Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării directe a imobilului-locuință situat în municipiul Constanța, str. Constantin Brătescu nr. 74, parter, Lot 2 către Ali Demirgean, ce a făcut obiectul contractului de închiriere nr. 11709/28.05.1988 prelungit până la data de 26.06.2019, încheiat cu RAEDPP Constanța, în vederea punerii în executare a Sentinței civile nr. 2026/26.02.2018, pronunțată de Judecătoria Constanța în dosarul nr. 26117/212/2016, rămasă definitivă prin Decizia civilă nr. 2088/11.12.2018 pronunțată de Tribunalul Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5

Proiect de hotǎrâre privind aprobarea situațiilor financiare anuale ale Regiei Autonome Exploatarea domeniului Public și Privat Constanța, pentru anul 2020;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 3 și nr. 5

Proiect de hotǎrâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a evaluării anuale a activității managerului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța și a componenței comisiei de evaluare și de soluționare a contestațiilor;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 4 și nr. 5

Proiect de hotǎrâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului/examenului pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3, nr. 4 și nr. 5

Proiect de hotǎrâre privind aprobarea ocupării prin concurs a unor posturi vacante din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 4 și nr. 5

Proiect de hotărâre privind numirea unui membru provizoriu în Consiliul de administrație al societății „CT BUS SA” Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

ORDINE SUPLIMENTARĂ

Iată suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare:
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii mandatelor membrilor Consiliului de Administrație provizoriu al Termoficare Constanța SRL; iniţiator: primar Vergil Chițac
               - avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr.5
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare încheiat între municipiul Constanța și agenții economici/instituții în vederea punerii în aplicare a proiectului municipalității constănțene „Adoptă un spațiu verde!”; iniţiatori: Grupul consilierilor PNL
               - avize Comisiile de specialitate nr. 2, nr. 3 și nr. 5
 
  • Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 411/2019 privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane către societatea CT BUS SA și atribuirea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin concesiune în municipiul Constanța;iniţiator: primar Vergil Chițac
               - avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5
 
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea inițierii programului „Constanța Coffee Break”, privind instituirea unei zone de promenadă pe bd. Tomis, tronsonul cuprins între intersecția bd.Tomis/bd.Mamaia (zona Capitol) și intersecția bd. Tomis /str. Traian (zona Lupoaică), prin restricționarea traficului rutier;iniţiatori: Grupul consilierilor PNL
               - avize Comisiile de specialitate nr. 2, nr. 3 și nr. 5
 
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității achiziționării sau construirii unui spațiu necesar desfășurării activității departamentelor din cadrul Primăriei municipiului Constanța;iniţiator: primar Vergil Chițac
               - avize Comisiile de specialitate nr. 1
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea sesizării instanței în vederea anulării parțiale a HCL nr. 183/2020 privind acordarea unor facilități fiscale operatorilor economici și persoanelor fizice din municipiul Constanța, în contextul crizei generate de Sars-cov-2 și a actelor administrative subsecvente;iniţiator: primar Vergil Chițac
               - avize Comisiile de specialitate nr. 5
 
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea declanșării procedurii de selecție a membrilor Consiliului de Administrație al societății Termoficare Constanța SRL;iniţiator: primar Vergil Chițac
               - avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii