Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația privind salubrizarea localităților județului Constanța intră în faza de evaluare a ofertelor. Trei operatori s-au înscris la licitație

ro

13 Oct, 2022 13:52 1894 Marime text



Asociația de Dezvoltare Intercomunitară” Dobrogea”, în calitate de autoritate contractantă, a desfășurat miercuri, 12 octombrie 2022, procedura de deschidere a ofertelor depuse în vederea atribuirii contractelor de delegare, prin concesiune, a gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitățile de colectare, transport și transfer al deșeurilor din județul Constanța, aferente Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor.
 
La licitație s-au înscris trei operatori care au depus oferte pentru fiecare lot în parte, aferente celor trei zone de colectare din județul Constanța.
 
Zona 1: Municipiul Constanța, orașele Murfatlar și Ovidiu, comunele: Fântânele, Grădina, Istria, Lumina, Mihai Viteau,Târgușor, Valu lui Traian, Săcele, Corbu;

Zona2 : Orașele Negru Vodă, Techirghiol și Eforie, comunele: Amzacea, Bărăganu, Cerchezu, Chirnogeni, Comana, Cumpăna, Mereni, Pecineaga, Topraisar, Tuzla; 

Zona 3: Municipiul Medgidia, orașul Hârșova, comunele: Adamclisi, Aliman, Băneasa, Castelu, Ciocârlia, Cobadin, Cuza-Vodă, Ciobanu, Crucea, Deleni, Dobromir, Dumbrăveni, Gârliciu, Ghindărești, Horia, Independența, Ion Corvin, Lipnița, Mircea-Vodă, Nicolae Bălcescu, Ostrov, Oltina, Peștera, Pantelimon, Rasova, Saligny, Siliștea, Tortoman, Topalu, Vulturu.


Valoarea totală estimată a contractelor este de 148.087.662 lei, pe o durată de 5 ani.
 
Comisia de evaluare  va analiza ofertele în termenul legal și va selecta operatorul capabil să îndeplinească obiectivele și să respecte standardele  de calitate stabilite de ADI “Dobrogea” prin Documentația de atribuire și care va deservi cel mai bine interesele comunității, astfel încât locuitorii județului Constanța să poată beneficia de servicii de salubritate de calitate, la cele mai bune standarde și la prețuri corecte.

Un criteriu definitoriu rămâne îndeplinirea obiectivelor de protejare a mediului potrivit angajamentelor și normelor europene preluate în legislația națională, sens în care operatorii au obligația de a face un management al deșeurilor care să asigure colectare separată în fracții distincte hârtie-carton, plastic-metal, sticlă, rezidual și biodegradabil.

57 dintre cele 62 de localități membre ale ADI Dobrogea, și Consiliul Județean Constanța, au adoptat hotărâri prin care au avizat documentația de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare, transport și transfer al deșeurilor în județul Constanța.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

Delegarea activităților de colectare, transport și transfer a deșeurilor municipale în județul Constanța, o licitație de aproape 130 de milioane de lei, atacată la CNSC



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii