Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalul Bola cere conducerii Consiliului Judeţean să avanseze un termen real pentru deschiderea Centrului Multifuncţional pentru Tineret „Jean Constantin“!

ro

04 Apr, 2018 00:00 1883 Marime text
Consilierul judeţean liberal Bogdan Bola vrea să ştie când va fi funcţional Centrul Multifuncţional pentru Tineret „Jean Constantin“. „Întrebarea mea principală a fost una simplă: ne puteţi da un termen final (sperăm...) pentru inaugurarea Centrului Multifuncţional pentru Tineret? Nu de alta, dar până şi Nostradamus a nimerit mai multe date în premoniţiile sale decât dumneavoastră cu deschiderea acestui centru. Domnule vicepreşedinte (n.r. Claudiu Palaz), aştept cu mare interes răspunsurile dumneavoastră la întrebările noastre, sperăm să fie concise şi la obiect, dar mai ales ni le-am dori sincere. Constănţenii aşteaptă răspunsuri pertinente din partea dumneavoastră, mai ales că asta aţi promis atunci când v-aţi aliat cu cei din PSD, uitând rapid de alte promisiuni electorale, doar pentru a fi la conducerea acestui judeţ“, afirmă Bogdan Bola, ales judeţean.
 
După mai bine de un an de când Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) anunţa inaugurarea Centrului Multifuncţional pentru Tineret, fostul cinematograf Republica are în continuare lacătul pe el. Conducerea Consiliului Judeţean a anunţat deschiderea centrului în mai multe rânduri, însă, de fiecare dată, se pare că au fost doar chestiuni de imagine sau populiste.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii