Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un an de la sesizările cetățenilor din Zona Peninsulară s-a reînființat trecerea de pietoni de pe Bulevardul Elisabeta

ro

12 Dec, 2022 18:34 1586 Marime text


În luna septembrie 2021, în urma numeroaselor sezizări venite din partea cetățenilor din Zona Peninsulară a orașului, consilierii USR Constanța au depus o solicitare către Comisia de Circulație de înființare a mai multor treceri pentru pietoni pe bulevardul Regina Elisabeta.

Din motive ce au fost comunicate, solicitarea a primit atunci aviz nefavorabil.


 
La un an distanță, aceeași Comisie de Circulație a decis că trecerile de pietoni sunt, de fapt, extrem de necesare în zonă, a anunțat viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu.

„Constatăm cu surprindere, dar și cu bucurie, că la un an de la transmiterea avizului nefavorabil, aceeași Comisie de Circulație a decis că trecerile de pietoni sunt, de fapt, extrem de necesare în zonă. Deci, probabil, singura problemă era că solicitarea din 2021 venise din partea USR", mai spune viceprimarul.

Astăzi s-a trecut la treabă și că angajații Primărei Constanța au aplicat marcajele transversale și au montat indicatoarele rutiere pe bulevardul Regina Elisabeta.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii