Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:28 01 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Încep lucrările de reamenajare a spațiilor exterioare la Școala Gimnazială Nr.17 „Ion Minulescu” și la Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart”

ro

16 Aug, 2022 17:17 848 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL a demarat lucrările de reabilitare a suprafețelor exterioare ce aparțin Școlii Gimnaziale Nr.17 „Ion Minulescu” din cartierul Km 5 și Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” din cartierul Viile Noi.


„Investițiile în infrastructura rețelei de unități școlare sunt extrem de importante pentru dezvoltarea comunității locale. Era absolut necesar să realizăm aceste lucrări deoarece căile de acces în instituțiile de învățământ și terenurile de sport se prezentau într-o stare avansată de deteriorare. Copiii noștri au nevoie de spații adecvate desfășurării unui învățământ de calitate”, a declarant viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu.

Zonele de acces și terenurile de sport vor fi reabilitate prin așternerea unui nou covor asfaltic de tip BA8 destinat traficului pietonal. În etapa premergătoare asfaltării, se vor executa lucrări de decopertare a suprafețelor.

Lucrările de reamenajare vor continua toată săptămâna.

Până se vor relua cursurile școlare din toamnă, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, va mai executa astfel de lucrări și în alte unități de învățământ din oraș.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii