Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoliul de primar al lui Valentin Saghiu, „în pericol“ Sute de prichindei i-au luat locul edilului-şef de la Murfatlar, preţ de câteva minute

ro

20 Apr, 2016 00:00 2263 Marime text


Primari pentru o zi. Aşa se vor simţi, în aceste zile ale „Şcolii Altfel“, elevii din ciclul primar şi învăţăceii de la grădiniţele din oraşul Murfatlar.  Este deja al patrulea an în care edilul-şef al oraşului are oaspeţi de seamă în săptămâna pe care elevii o petrec altfel, însă este cu siguranţă una dintre cele mai speciale vizite pe care alesul local le-a primit.
 

„Astăzi (n.r. ieri), în cadrul Programului şcolar «Săptămâna Altfel», a continuat Programul «Primar pentru o zi!». Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru această frumoasă vizită, iar pentru titulatura pe care o port, de «Primar al copiilor», vă aştept ori de cate ori aveţi nevoie, atât pe voi, cât şi pe părinţii şi profesorii care vă reprezintă“, li s-a adresat primarul Valentin Saghiu celor mici.

 
Emoţia a fost cu atât mai mare cu cât unul dintre prichindeii care s-au aşezat pe scaunul primarului a fost chiar unul dintre fiii acestuia. Elevii din clasele I - IV, dar şi micuţii care merg la grădiniţă sunt aşteptaţi până joi la sediul Primăriei Murfatlar, pentru a face cunoştinţă cu aleşii, dar şi cu lumea administraţiei locale. Nu mai puţin de 800 de copii vor fi primari pentru o zi şi vor vedea cum se simte munca de oameni mari din această postură.
 
Edilul-şef a vrut să imortalizeze aceste clipe, astfel că le-a pus la dispoziţie celor mici şi un fotograf profesionist. După ce se vor întoarce din vacanţa de Paști, cei mici vor primi aceste fotografii pe suport de hârtie, pentru a-şi putea aminti mai bine această zi. Un lucru este cert: ieri, din sediul Primăriei Murfatlar a ieşit viitoarea generaţie de lideri ai administraţiei publice locale, căci mulţi au fost încântaţi de „meseria“ de primar. Entuziasmul lor a fost cu atât mai mare cu cât, la finalul vizitei, simpaticii oaspeţi au primit din partea edilului-şef ouă de ciocolată cu surprize.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii