Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta Școală 19 din cartierul Medeea devine casă pentru Centrul Județean de Resurse Educaționale

ro

28 Aug, 2019 00:00 2247 Marime text

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință extraordinară pe 30 august 2019, ora 13.00. Pe ordinea de zi se află un singur proiect de hotărâre, respectiv aprobarea formulării unei solicitări de preluare a unui bun imobil din domeniul public al UAT Municipiul Constanta în domeniul public al UAT Județul Constanța. Inițiator al proiectului este vicepreședintele CJ Claudiu Palaz.

Centrul Județean de Resurse Educaționale, finanțat de CJ pe partea de cheltuieli materiale, funcționează într-un spațiu care aparține Primăriei Constanța. Contractul pe perioadă determinată va expira la începutul anului viitor, tocmai de aceea, CJ a solicitat municipalității să identifice un spațiu în care să se mute acest centru.

În ședința de vineri se va aproba cererea de solicitare de trecere a sediului fostei Școli nr.19 din Medeea din domeniul public al UAT Municipiul Constanta în domeniul public al UAT Județul Constanța, ne-a explicat secretarul județului Constanța, Mariana Belu. Astfel, Centrul Județean de Resurse Educaționale în cadrul căruia copii cu nevoi speciale sunt îndrumați și tratați în atelierele terapeutice își va putea continua activitatea și pe viitor.

Facem precizarea că, în 2018, Inspectoratul Școlar Județean a luat decizia desființării școlii nr. 19 și comasarea ei cu școala nr.40 „Aurel Vlaicu”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii