Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care a reparat pasajul de la Gară recondiţionează vapoarele decorative

ro

13 Aug, 2011 00:00 2635 Marime text
09_lucrari_nave_vaporas_salupa_intrare_in_oras_012.jpgAceeaşi firmă care, anul trecut, a dat o faţă nouă elementelor navelor de la intrările în municipiu, SC Deko Rom Group SRL, a câştigat, anul acesta, contractul pentru repararea elementelor navale de la intrările în oraş pentru suma de 191.826,03 lei, fără TVA.

Anul trecut, acest contract a fost acordat, într-un context mai puţin bun din punct de vedere financiar pentru administraţia locală, cu câteva săptămâni înainte de primarul Mazăre anunţând drastice tăieri de la capitolul achiziţii publice. Numai că, imediat după ce a vorbit despre acest lucru, a şi apărut anunţul de atribuire al acestui contract derulat anul trecut plus al altora, printre care cele referitoare la întreţinerea spaţiilor verzi sau achiziţia de rulouri de gazon. La câteva zile după ce primarul anunţa că acest contract este sistat până la momentul în care situaţia financiară a primăriei se va îmbunătăţi. Şi se pare că acum s-a îmbunătăţit, de vreme ce primăria a găsit 191.826,03 lei pentru a acorda acest contract şi a întreţine navele.

Potrivit anunţului de atribuire nr. 139964, contractul cu cei de la SC Deko Rom Group SRL a fost predat pe 4 iulie a.c., la licitaţie participând şi o altă firmă în afara celei desemnate câştigătoare. Autorităţile locale însă au preferat să-şi continue colaborarea cu cei cu care lucraseră anul trecut.

În 2010, aceeaşi firmă s-a ocupat de contractul privind reparaţiile curente la pasajul pietonal subteran amplasat în Zona Gară pentru care a încasat de la Primărie 168.338,25 de lei, fără TVA.

Firma înfiinţată în 2004 este administrată de Dragoş Valeriu Nistoroiu, alături de care este asociat şi Oscar Doruleţ Valinescu. La acel moment, societatea declara că are ca obiect principal de lucru „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii