Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Familia Eucass" amenajează spaţiile de recreere din Constanţa şi din Mamaia

ro

13 Jun, 2012 01:44 2850 Marime text
primarie_banci.jpgPrimăria Constanţa a atribuit societăţii Alcor Comco SRL, unicul ofertant, contractul de execuţie a lucrărilor privind reabilitarea spatiilor de recreere din Municipiul Constanţa şi din staţiunea Mamaia.

Valoarea contractului încheiat între SC Alcor Comco SRL şi Primăria Constanţa se ridică la suma de 120.869 de lei. În baza contractului încheiat cu Primăria Constanţa, societatea se obligă să înlocuiască rigletele din lemn şi picioarele băncilor de odihnă, să şlefuiască, să lăcuiască şi să cureţe prin şlefuire şi vopsire cu vopsea galbenă în două straturi rigletele din lemn, să cureţe şi să vopsească în negru mat picioarele din fontă ale băncilor, dar şi să repare copertinele parasolare prin înlocuirea materialului cu polyplan de culoare galbenă. Societatea se va ocupa şi de transportul şi montarea băncilor de odihnă, a copertinelor parasolare, a meselor şi a butucilor la adresele stabilite de Primăria Constanţa.

Ce legătură există între Eucass şi Alcor Comco?

Primăria Municipiului Constanţa a mai atribuit recent firmei SC Alcor Comco SRL, în calitate de unic ofertant, un contract în valoare de 80.201,63 lei, pentru lucrări de reparare, vopsire şi înlocuire a gardului (mic şi mare) de protecţie a spaţiilor verzi. Anul trecut, un contract similar cu acesta, în cuantum de 80.340 de lei, a ajuns la Eucass, firma lui Mahir Iusuf. Cele două societăţi au un liant comun. Mai precis, SC Alcor Comco SRL este administrată de soţia lui Mahir Iusuf, Leila. Potrivit Registrului Comerţului, SC Alcor Comco, firmă înfiinţată în 1997, are obiect principal de activitate „spălarea şi curăţarea (uscarea) articolelor textile şi a produselor din blană". Unic asociat şi administrator este Leila Iusuf. În 2005, soţii Mahir şi Leila Iusuf au preluat firma de la Nicu Săvescu şi de la Ion Dragu. La acest moment, Leila Iusuf este unic asociat şi administrator.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii