Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drumurile din localitatea Fântânele, județul Constanța, asfaltate prin PNI Anghel Saligny

ro

02 Jul, 2023 10:51 1199 Marime text



Locuitorii din comuna Fântânele vor beneficia de drumuri asfaltate.

Primarul Ion Adrian Roșu a anunțat semnarea contractului pentru „Amenajare străzi în comuna Fântânele”. Finanțarea se realizează prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și are o valoare de 3.500.950 lei.
 
„Contractul vizează asfaltarea a aproximativ 4,5 kilometri de drumuri din interiorul localității, cu rigole și căi de acces în curți. În paralel am pregătit încă un proiect pentru lucrări de asfaltare, tot cu finanțare prin PNI Anghel Saligny. La acest moment transmitem ultimele clarificări care ne-au fost solicitate. Am obținut certificatul de urbanism și am scos la licitație în sistemul electronic, contractul de proiectare și execuție privind amenajarea aleilor carosabile.

La finalizarea acestor două proiecte, putem spune că vom avea asfaltate toate drumurile din interiorul localității”, a declarat primarul Adrian Roșu.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Audit al Curții de Conturi la UAT Fântânele, în județul Constanța. Ce spune primarul despre constatările controlului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii