Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doamnele din Cumpăna, invitate să serbeze Ziua Internaţională a Femeii

ro

07 Mar, 2019 00:00 1816 Marime text
Doamnele din comuna Cumpăna sunt invitate să serbeze Ziua Internaţională a Femeii alături de primarul comunei, ec. Mariana Gâju. Evenimentul dedicat doamnelor va fi organizat de autoritatea publică locală la Casa de Cultură din localitate. Sala a fost amenajată ca de sărbătoare, iar florile sunt la loc de cinste.
 
Doamnele vor petrece într-un cadru festiv Ziua Internaţională a Femeii, pe data de 8 martie, începând cu ora 14.40. Voia bună va fi asigurată de formaţia Regal şi va fi completată cu momente artistice, multe alte surprize oferite de organizatori, precum şi de un meniu adecvat acestei zile festive.
 
 
Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a celebra realizările sociale, politice ale femeilor, dar și pentru a atrage atenţia asupra discriminării și violenței care își fac încă simțite prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. Prima dată, Ziua Internațională a Femeii a fost serbată pe 8 martie în 1975 - Anul InternațIonal al Femeii.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii