Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică pentru rețeaua inteligentă de distribuție gaze naturale în comunele Târgușor, Pantelimon, Crucea, Grădina și Vulturu

ro

24 Aug, 2022 10:33 1193 Marime text
 Aragaz racordat la gaze, Sursa foto: Pixabay

Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul: ”ÎNFIINȚARE REȚEA INTELIGENTĂ DE DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE ÎN COMUNELE: TÂRGUȘOR, PANTELIMON, CRUCEA, GRĂDINA ȘI VULTURU, JUD.CONSTANȚA”, propus a fi amplasat în județul Constanța, intravilanul și extravilanul comunelor Târgușor, Pantelimon, Crucea, Grădina și Vulturu.
 
Tipul deciziei posibile luate de APM Constanța poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului  poate fi consultat la sediul APM Constanța din județul Constanța, municipiul Constanța, str.Unirii, nr.23 și la sediile titularilor COMUNA CRUCEA, cu sediul în județul Constanța, comuna Crucea, str. Șoseaua Constanței, nr.45, COMUNA GRĂDINA, cu sediul în județul Constanța, comuna Grădina, str. Victoriei, nr.39, PRIMĂRIA COMUNEI TÂRGUȘOR, cu sediul în județul Constanța, comuna Târgușor, str. Constanței, nr.72, PRIMĂRIA COMUNEI PANTELIMON, cu sediul în județul Constanța, comuna Pantelimon, str.Principală, nr.214, COMUNA VULTURU, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în data de 20.09.2022 la sediul Primăriei Comunei Crucea, începând cu orele 12,00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentul menţionat la sediul APM Constanța din județul Constanța, municipiul Constanța, str.Unirii, nr.23, până la data de 20.09.2022.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Se înființează rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în comunele Târgușor, Pantelimon, Crucea, Grădina și Vulturu
                                                           
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii