Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce speră primarul Stelian Gheorghe să se schimbe priorităţile noului Guvern

ro

18 Dec, 2012 03:03 1866 Marime text
Topraisar_primar_Stelian_Gheorghe_05.jpgPrimarul de la Topraisar, Stelian Gheorghe speră ca noul Guvern să îşi îndrepte atenţia către finalizarea proiectelor aflate, la această dată, în derulare, şi care au fost suspendate din cauza finanţării. „Poate priorităţile noului Guvern se schimbă, şi se vor termina la anul lucrările deja începute", a afirmat şeful autorităţii locale. Stelian Gheorghe îşi doreşte ca în 2013 să înceapă lucrările la drumul de exploatare agricolă. Licitaţia publică pentru drumul de exploatare ar trebui să aibă loc cel târziu în martie 2013, susţine primarul. Stelian Gheorghe se aşteaptă ca Guvernul să-i trimită noi fonduri şi pentru terminarea grădiniţei din Topraisar a cărei construcţie a început în 2008 şi care se află în prezent în fază la roşu. Dacă Guvernul nu îi va aloca fonduri, primarul speră ca bugetul local pe 2013 să-i permită finalizarea lucrărilor la grădiniţă.

La Potârnichea, lucrările la reţeaua de alimentare cu apă, demarate în 2008 pe Hotărârea de Guvern 577, au fost realizate în proporţie de 60%. Stelian Gheorghe se aşteaptă ca Guvernul să trateze în 2013 cu prioritate acest obiectiv de investiţii şi să-l finalizeze. Primarul a explicat că Executivul ar trebui să aloce suma de 1.200.000 lei pentru terminarea lucrărilor. De precizat că din 2008 până în prezent, Guvernul a plătit aproximativ 500.000 lei pentru alimentarea cu apă de la Potârnichea.

Copiii primesc zilele acestea daruri

Ca în fiecare an, Moş Crăciun soseşte la Topraisar. Primarul localităţii, Stelian Gheorghe a pregătit în această perioadă cadouri de Crăciun pentru cei 900 de copii.

Şeful autorităţii locale se declară pregătit pentru iarnă. Primarul a precizat că a refăcut stocurile de motorină, iar, în caz de urgenţă, societăţile agricole din comuna îl vor ajuta, şi-n acest an, cu utilaje pentru deszăpezirea drumurilor comunale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii