Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum puteți achita abonamentul anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată în Zona 2

ro

14 Jan, 2024 12:07 1962 Marime text


Cuantumul abonamentului anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată în Zona 2 a municipiului Constanța, poate fi achitat alegând una din următoarele variante:
– online, accesând https://etax.spit-ct.ro/Autentificare.aspx
– prin scanarea codului QR amplasat pe panourile informative referitoare la plata parcării, amplasate în Zona 2 și în sediile agențiilor fiscale SPIT.
,,Astfel, prin simpla introducere a datelor de identificare în funcție de tipul persoanei (fizică/fizică autorizată/juridică) și numărul de înmatriculare al autoturismului, solicitantul poate obține dovada plății pe e-mail, rapid și în siguranță.
– la casieriile special amenajate în cadrul agențiilor fiscale.

Cuantumul abonamentului este în sumă de 199 de lei/an și permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2.

Mai multe informații pot fi obținute accesând www.spit-ct.ro , secțiunea servicii e-Tax online – Plată abonament parcare anuală Zona 2.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii