Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Radu, primarul Mangaliei „Preţul căldurii şi apei calde nu va fi mai mare de 300 de lei gigacaloria"

ro

18 Oct, 2012 01:00 2237 Marime text
gigacalorie_mangalia_-_calorifer1.jpgPrimarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a întâlnit, în cursul acestei săptămâni, cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari din localitate, context în care a discutat cu aceştia despre reabilitarea termică a blocurilor şi despre furnizarea agentului termic.

Cu această ocazie, edilul şef a dat asigurări locuitorilor Mangaliei cu privire la preţul pe care ei îl vor suporta în această iarnă pentru gigacalorie. „Pentru că se apropie cu paşi repezi sezonul rece, vreau să vă asigur că preţul căldurii şi apei calde nu va fi mai mare de 300 de lei/gigacalorie. În acest sens, dorim să contribuim la sporirea confortului termic din casele oamenilor. De asemenea, suntem în discuţii cu reprezentanţii RAJA, în vederea reducerii preţului la apa potabilă", a declarat Cristian Radu.

gigacalorie_Mangalia_-_Cristian_Radu.jpg

Cât despre reabilitarea termică a blocurilor, şeful administraţiei publice locale a precizat că în prezent se aşteaptă cererile din partea asociaţiilor de proprietari, pentru realizarea unui studiu de fezabilitate ce va fi depus la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, spre aprobare.

Potrivit unui comunicat de presă al municipalităţii, tot în cursul acestei săptămâni, la sediul Primăriei Mangalia a avut loc o întâlnire între reprezentanţii administraţiei locale şi cei ai ONG-urilor, pe tema reducerii numărului câinilor fără stăpân. „Consilierul primarului, Romulus Mitrana, a menţionat că municipalitatea şi asociaţiile de profil vor crea, la nivel local, o structură comună care va prelua toată problematica legată de animalele abandonate pe străzile Mangaliei", se precizează în comunicatul de presă.

În prezent, administraţia locală face demersuri pentru identificarea unui teren pe care va fi construit un adăpost cu toate utilităţile necesare, adăpost care găzdui peste 500 de câni fără stăpân.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii