Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de jumătate de milion de lei cu RADET

ro

21 Aug, 2012 01:00 4080 Marime text
licitatie_radet_-_RADET_sediu.jpgDespre datoriile istorice ale RADET Constanţa se vorbeşte deja de câţiva ani. Ele ar fi început să se acumuleze în urmă cu aproximativ opt ani şi ar fi ajuns la câteva sute de milioane de lei. Cu toate acestea, RADET Constanţa pare dispusă să deruleze un contract de... peste jumătate de milion de lei.

Potrivit anunţului de atribuire 156979 din 10 august, licitaţia organizată de Regia Autonomă de Distribuţie Energie Termică (RADET) Constanţa pentru contractul de servicii de verificări metrologice, revizie, reparaţii contoare de energie termică a fost câştigată de Fluid Serv S.A., societate cu sediul pe bulevardul Tomis 143 A din Constanţa.

Valoarea contractului se ridică la 548.000,12 lei, iar obiectul acestuia - „serviciile de verificări metrologice, revizie, reparaţii contoare de energie termică sunt necesare în vederea menţinerii în funcţiune a parcului de contoare energie termică aferent sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Constanţa".

Cine este, însă, câştigătorul contractului? Ei bine, potrivit Registrului Comerţului, Fluid Serv îi are ca acţionari pe Costin Alexandru Pitu, Sorin Zaif, ca persoane fizice, pe acelaşi Sorin Zaif, pe Petrică Giaponu, Gabriela Anastasia Nacea, Mihaela Pall, Elena Zgura, ca administratori/lichidatori/cenzori/alte persoane împuternicite şi pe Cristian Vanghele, Pitu Nicolaie, Ana Carmen Pitu ca administratori/cenzori auditori persoane fizice. Firma nu are administratori persoane juridice şi nici administratori cenzori, auditori persoane juridice. Fluid Serv are şase puncte de lucru.

Costin Alexandru Pitu şi Sorin Zaif sunt, de asemenea, acţionari la Proiect SA, fostul Institut de Proiectări, societate condusă de directorul Octavian Ruse, socrul lui Pitu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii